Ga naar hoofdinhoud
Technieker Roy aan het woord

— Technieker aan het woord

Technieker Roy aan het woord

Ik was altijd sceptisch tegenover outsourcingsbedrijven omdat ik geen jobhopper ben. Nadat een vriend me positieve informatie gaf, ben ik toch eens gaan luisteren naar wat Technical Talents me te bieden had. Ik had een zeer positief gesprek en een van mijn vereisten was dat ik niet van het ene naar het andere bedrijf zou worden gestuurd.

Technical Talents zorgt voor de nodige opleidingen zodat ik de klant beter van dienst kan zijn.

Technical Talents heeft geluisterd naar mijn vereisten en ging op zoek naar de perfecte match. Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen een juiste match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan. Ik werk als Onderhoudstechnieker waarbij ik verantwoordelijk ben voor het oplossen en de preventie van storingen, en het onderhoud van het machinepark. Ondertussen ben ik reeds 8 jaar aan de slag bij hetzelfde bedrijf. 

Technical Talents zorgt voor de nodige opleidingen zodat ik de klant beter van dienst kan zijn. Ze zorgen voor een aaneenschakeling van nieuwe uitdagingen. Je krijgt een vaste contactpersoon toegewezen die altijd voor je klaarstaat als er vragen of problemen zouden zijn. Daarnaast is de firmawagen ook zeer mooi meegenomen, dit is een voordeel dat je niet snel bij andere werkgevers krijgt. 

Deel uitmaken van ons team?

Spontane sollicitatie


House of Talents versterkt marktpositie door overname van Special Force Services

Het bedrijf Special Force Services (SFS) werd recent overgenomen door de internationale HR-groep House of Talents.

Technieker Stephane aan het woord

Stephane, dé ancien van Technical Talents, vertelt over zijn ervaring bij Technical Talents. Hij heeft 13 jaar als technieker gewerkt en is ondertussen teamleader geworden. Ontdek wat zijn job inhoudt en wat zorgt voor zijn loyaliteit aan het bedrijf.

Technieker Roy aan het woord

Roy uit Sint-Niklaas werkt reeds twee jaar als Storingstechnieker bij Technical Talents. Hij houdt van een uitdaging en heeft daarom ook gekozen om bij Technical Talents aan de slag te gaan. Hij vertelt over zijn ervaring.

Technieker Pieter-Jan aan het woord

Pieter-Jan werkt ondertussen al 7 jaar als Project Manager bij Technical Talents. Hieronder vertelt hij over zijn projecten, ervaringen en waarom hij voor Technical Talents gekozen heeft.

Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen reeds 9 jaar voor Technical Talents. Ik ben gestart als Onderhoudstechnieker, waarna ik na een 3-tal jaar gepromoveerd ben tot Werkvoorbereider. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerken en het leiden en ondersteunen van allerlei projecten. De onderhandelingen met Technical Talents over deze promotie verliepen allemaal erg vlot, correct en vlekkeloos.

Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers.

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes.

3 Technical Talents aan het woord

3 werknemers geven hun visie op werken bij Technical Talents.

+32 9 396 65 50