Ga naar hoofdinhoud
Technieker Roy aan het woord

— Technieker aan het woord

Technieker Roy aan het woord

Ik was altijd sceptisch tegenover outsourcingsbedrijven omdat ik geen jobhopper ben. Nadat een vriend me positieve informatie gaf, ben ik toch eens gaan luisteren naar wat Technical Talents me te bieden had. Ik had een zeer positief gesprek en een van mijn vereisten was dat ik niet van het ene naar het andere bedrijf zou worden gestuurd.

Technical Talents zorgt voor de nodige opleidingen zodat ik de klant beter van dienst kan zijn.

Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen een goede match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan. Technical Talents zorgt voor de nodige opleidingen zodat ik de klant beter van dienst kan zijn. Ze zorgen voor een aaneenschakeling van nieuwe uitdagingen.


Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen 4 jaar voor Technical Talents. Ik ondersteun de onderhoudsdienst, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het oplossen van problemen bij productie alsook het uitvoeren van preventief onderhoud.

Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers.

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes.

3 Technical Talents aan het woord

3 werknemers geven hun visie op werken bij Technical Talents.