Ga naar hoofdinhoud
Waarom jij kiest voor een carrière bij ICT Talents?

— Everything under CTRL.

Waarom jij kiest voor een carrière bij ICT Talents?

Aan de slag voor ICT Talents? Dat is kiezen voor een boeiende job in een warme, persoonlijke omgeving, zekerheid, proeven van verschillende werkomgevingen en functies als je wil en een ontwikkelingsplan op maat van je noden. Jij maakt deel uit van een hecht team, waarin eerlijkheid, openheid en wederzijds respect geen loze begrippen en ‘window dressing’ zijn, maar echt in de bloedbanen zitten. Ga jij mee met ICT Talents op (carrière)pad?

Jij staat als mens centraal

De voorbije jaren groeide ICT Talents als kool, maar toch bleef de persoonlijke aanpak en familiale sfeer van een kleine KMO behouden. Menselijke waarden staan centraal, waardoor heel wat gedreven ICT’ers kiezen voor ICT Talents. Vergeet bijvoorbeeld evaluaties, want je krijgt voortdurend feedback, ondersteuning en advies. Zo kun je je als gedreven professional ontplooien, terwijl je je als mens gesteund voelt. Daarbij staat het interne team van ICT Talents altijd klaar voor al je vragen. Er mogen dan ondertussen al 105 consultants aan de slag zijn, hier voel jij je geen seconde een nummer. Communicatie, begrip en interesse, daar draait het om en dat voel je elke dag. Een veilige thuishaven in de woelige arbeidsmarkt.

Ja, ik wil werken voor ICT Talents!

 

Samenwerken op lange termijn

Bij ICT Talents ga je niet voor een one shot, nee je gaat voor een carrière, die je zo afwisselend maakt als je zelf wil. Tal van toonaangevende werkgevers en IT-bedrijven doen beroep op ons, dus uitdagende jobs genoeg. Daarbij gaan we steeds voor een lange termijn samenwerking, niet voor niets zijn sommige consultants al meer dan 10 jaar voor ICT Talents aan de slag. Je hebt de vrijheid om een opdracht al dan niet aan te nemen en we gaan oprecht voor net die job waarin jij je goed voelt en het verschil kan maken. Jaren in dezelfde job of regelmatig een switch om jezelf opnieuw uit te dagen? De keuze is aan jou, terwijl wij faciliteren.

Geen opdracht, wel een job

Wat ons al helemaal een uitzonderlijke werkgever maakt? Het feit dat we ook rekruteren zonder een concrete opdracht. Pas je in ons team, straal je passie uit en heb je de skills? Dan hebben wij een job met zekerheid voor jou én mooie voorwaarden. Wij gaan op zoek naar de mens achter de ICT’er, of je nu een beginnende junior of ervaren senior bent. Voor iedereen hebben we een traject op maat en mogelijkheden bij de vleet. Opleidingen worden voorzien en proactief voorgesteld. Het loonpakket? Ook dat is op maat van jouw wensen, inclusief bedrijfswagen en tal van andere voordelen.

Communicatie, begrip en interesse, daar draait het om en dat voel je elke dag.

Ruimte voor fun

Uiteraard is werk belangrijk en ga je elke dag met passie aan de slag, maar bij ICT Talents zorgen we ook voor ontspanning en bouwen we actief aan een hecht team. Een teambuilding, de jaarlijkse karting, samen aan de wijn of een feestje op tijd en stond? Geregeld organiseren we activiteiten zodat je je ook kunt ontspannen. Maar geen angst ook tussentijds houden we voortdurend contact en kun je steeds bij ons terecht met al je vragen.

Ja, ik wil werken voor ICT Talents!

 

Maak deel uit van ons team!

Hecht jij belang aan een menselijke aanpak op maat en deel je dezelfde kernwaarden, dan zit je goed bij ons. Skills kunnen we trainen, maar de klik moet er zijn en daar gaan we in het selectiegesprek dan ook dieper op in. Wil je deel uitmaken van een snelgroeiende speler op de ICT-markt? Wil je kunnen terugvallen op een bedrijf dat je steunt, terwijl je van de nodige financiële zekerheid geniet en kunt proeven van heel wat jobs en een carrière kunt uitbouwen? Dan bieden wij je heel wat boeiende jobs aan als ICT’er.

Interesse? Grasduin door ons aanbod aan vacatures en/of contacteer ons voor een gesprek. Alle vacatures vind je hier. Samen nemen we jouw carrière in handen.

 

OOK WERKEN VOOR ICT TALENTS?

Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug. Wij staan klaar voor jou!

Contacteer ons


To Freelance or Not To Freelance

To freelance or not to freelance, dat is de vraag die veel ICT professionals zich stellen. De laatste jaren ziet ICT Talents een duidelijke stijging in het aantal freelancers. Niet alleen is de vraag bij de bedrijven gestegen, ook de ICT Talenten zelf hebben goede redenen om voor het freelance bestaan te kiezen.

Nieuwe talenten gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe talenten binnen ons team. Ken of ben jij zo iemand? Solliciteer nu!

Getuigenis 1: werksituatie voor, tijdens & na corona

Ik schets even mijn huidige situatie. Ik startte 9 maanden geleden, midden in de coronacrisis, mijn nieuw project in een nieuwe wereld. Ondertussen heb ik mijn collega’s bij Nationale Nederlanden nog steeds niet in het echt gezien. Ook de sollicitatiegesprekken waren online zowel bij Nationale Nederlanden als bij ICT Talents. Joris en Marlies heb ik ondertussen al een keertje in het echt gezien. Toegegeven, met de mondmaskers toch niet hetzelfde maar het gaf me wel een zekerder gevoel. Zijn de Nationale Nederlanden en ICT Talents wel zeker over wie ze hebben aangenomen?

Getuigenis 2: werksituatie voor, tijdens & na corona

Bij Euroclear zijn alle medewerkers momenteel van thuis uit aan het werken, enkel het essentieel personeel is aanwezig op kantoor. Dat zijn ongeveer 50 medewerkers. Er is verder nog niets beslist over hoe of wanneer wij terug op kantoor zullen werken.

Getuigenis 3: werksituatie voor, tijdens & na corona

Momenteel werk ik afwisselend 1 week 3 dagen op kantoor, de andere week 2 dagen op kantoor en steeds met dezelfde collega. Voor corona was er een vrij strikt beleid wat betreft thuiswerk. Als je een half jaar in dienst bent, mag je 1 dag per maand thuiswerken. Maar er zijn nog geen vooruitzichten over de aanpak na corona.

Hoe COVID-19 een invloed had op onze wereld.

Voor Jef en Tom is de impact van COVID-19 op de IT-wereld niet genoeg in de kijker gezet geweest. Lees hier de verhalen van Jef en Tom.

Solliciteren via video

In deze huidige periode verloopt alles wat anders dan normaal. ‘Face-to-face’ solliciteren is momenteel niet mogelijk, dus worden er maatregelen genomen: het digitale sollicitatiegesprek. Er zijn veel tools op de markt die dit initiatief ondersteunen, maar hoe begin je eraan? Enkele tips.

+32 3 600 70 50