Ga naar hoofdinhoud
Waarom ICT Talents?

Waarom ICT Talents?

Wij ondersteunen jouw talent

Als consultant kom je thuis bij ICT Talents. Een vast contract, verschillende projecten en een persoonlijke aanpak zorgen voor de juiste mix tussen variatie en stabiliteit. De belangrijkste waarden zijn openheid, eerlijkheid en wederzijds respect waardoor we een lange termijn samenwerking kunnen opbouwen.

Ontdek onze vacatures

 

 

Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent!

ONZE AANPAK

Jij staat centraal

Ervaring en een diploma zijn mooi meegenomen, maar je persoonlijkheid, motivatie en inzet maken het verschil. Bij ICT Talents selecteren we grondig en op die manier kunnen wij jouw wensen scherp stellen. Dat is nodig om de perfecte match te vinden en jouw carrière het juiste duwtje in de rug te geven.

> Overtuigd? Solliciteer spontaan!

ARE WE THE ONE FOR YOU?

Wij zijn een groeiend en mensgericht HR-bedrijf binnen IT-consultancy. Als medewerker zal je in een familiale sfeer vertoeven waarbij de focus ligt op jou als individu met jouw persoonlijke noden en behoeftes.

Naast onze familiale bedrijfscultuur bieden we jou volgend uitgebreid loonpakket aan:

  • Een aantrekkelijk bruto maandloon gebaseerd op jouw kennis & ervaring
  • Maaltijdcheques
  • Een maandelijkse nettovergoeding
  • Bedrijfswagen & tankkaart
  • Gsm-abonnement
  • Hospitalisatieverzekering
  • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding waardoor je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien, certificaten te halen en je kennis te versterken
  • 20 verlofdagen en 12 ADV-dagen om volledig tot rust te kunnen komen
  • Teambuildings & events omdat we van een goede portie fun houden

> Let's connect!

1. Interviews
Een uitgebreid interview geeft ons inzicht in je skills, wensen en verwachtingen. Wij brengen jouw ambitie in kaart om voor jou de perfecte job te vinden. Tijdens een tweede gesprek, maak je verder kennis met de rest van ons team. Ervaring en een diploma zijn mooi meegenomen, maar vooral je persoonlijkheid, motivatie en inzet maken het verschil.

2. Introductie en voorstelling
Hebben we een match, dan nemen we je mee in onze bedrijfscultuur. We werven onder andere proactief aan. Dan gaan we samen op zoek naar een mooie uitdaging bij onze klanten. Eens je op gesprek kan bij een klant, zorgen we ervoor dat je goed voorbereid het gesprek aangaat. Wij staan aan jouw zijde.

3. Ga van start
Eens aan boord zorgen we ervoor dat je zo efficiënt en gefocust mogelijk aan de slag kan. Daarbij ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding. We bespreken graag wat jij belangrijk vindt in je carrière en bekijken hoe we je ambities kunnen ondersteunen en skills kunnen bijschaven. We laten je kennis maken met de waarden van onze organisatie en connecteren je met ons team van professionals. Welkom in het ICT Talents team!

Deel uitmaken van ons team?

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team waar jij centraal staat?
Solliciteer dan snel!

Spontaan solliciteren

+32 3 600 70 50