Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

We zijn continu in beweging, er gebeurt dan ook heel wat in en om ons bedrijf. De laatste bedrijfsnieuwtjes kun je hier vinden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nieuwigheden.

We schrijven over:

Blijven groeien en bijleren

— Levenslang bijleren.

Blijven groeien en bijleren

In 2010 zag Sheila een advertentie van ICT Talents voor een Engelstalige baan in de IT-sector. Ondertussen is Sheila een vaste waarde geworden. Ze vertelt ons graag meer over de opleidingen die ze reeds volgende om haar te doen groeien haar haar huidige job.

Van kok tot System Engineer bij Toyota Motors Europe.
Hoe COVID-19 een invloed had op onze wereld.
Interne medewerker in de kijker: Marlies
Consultant in de kijker: Jorden
Solliciteren via video

— Everything under CTRL.

Solliciteren via video

In deze huidige periode verloopt alles wat anders dan normaal. ‘Face-to-face’ solliciteren is momenteel niet mogelijk, dus worden er maatregelen genomen: het digitale sollicitatiegesprek. Er zijn veel tools op de markt die dit initiatief ondersteunen, maar hoe begin je eraan? Enkele tips.

Consultant in de kijker: Bart Olefs
Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

— <meet> AND <read>

Consultant in de kijker: Brecht Van Hooste

Mijn naam is Brecht Van Hooste. Een klein anderhalf jaar geleden ben ik als ICT-Consultant aan de slag gegaan bij ICT-Talents. Als ETL-Developer/analist rapporteer ik op datakwaliteit binnen Proximus. Toch voelde ik al een tijdje dat mijn interesse binnen IT meer lag in analyse. Door de goede ondersteuning van ICT-Talents heb ik ondertussen voldoende kennis opgedaan om als functioneel analist aan de slag te gaan.