Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Onze sector is continu in beweging. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwigheden. We delen de laatste inzichten, aangevuld met onze eigen ervaringen.

We schrijven over:

Nieuwe talenten gezocht!
My job in 60 seconds: Robbe
To Freelance or Not To Freelance

— Everything under CTRL.

To Freelance or Not To Freelance

To freelance or not to freelance, dat is de vraag die veel ICT professionals zich stellen. De laatste jaren ziet ICT Talents een duidelijke stijging in het aantal freelancers. Niet alleen is de vraag bij de bedrijven gestegen, ook de ICT Talenten zelf hebben goede redenen om voor het freelance bestaan te kiezen.

Meet Mark
Meet Mirela
Golfen kent geen geheimen meer voor Yoni.

— Fun facts

Golfen kent geen geheimen meer voor Yoni.

Een oom van mij speelt al lang golf en had me aangeraden om het ook eens te proberen. Ik heb meegedaan aan een initiatie dag en was quasi onmiddellijk verkocht. Na de initiatie heb ik een starters lessen gevolgd en zo op enkele weken tijd mijn golfvaardigheidsbewijs gehaald en ik was vertrokken.

Meet Bart

— <meet> AND <read>

Meet Bart

Bart werkt als onsite support bij Atlas Copco. Kom hier meer te weten over Bart zijn job en hoe hij terechtgekomen is bij ICT Talents. Ook werken bij ons? Check onze vacatures!

Meet Sonny
Meet Eline

— <meet> AND <read>

Meet Eline

Begin dit jaar startte mijn nieuw avontuur als recruiter bij ICT Talents, waar ik nog geen seconde spijt van heb, integendeel! Vanaf het eerste contact met ICT Talents, voelde ik de openheid, eerlijkheid en het wederzijds respect die hier hoog in het vaandel worden gedragen. Ik kon me vinden in hun manier van werken en vond als snel mijn plekje binnen dit super tof en hecht team. De klik was er meteen!

Waarom jij kiest voor een carrière bij ICT Talents?

— Everything under CTRL.

Waarom jij kiest voor een carrière bij ICT Talents?

Aan de slag voor ICT Talents? Dat is kiezen voor een boeiende job in een warme, persoonlijke omgeving, zekerheid, proeven van verschillende werkomgevingen en functies als je wil en een ontwikkelingsplan op maat van je noden. Jij maakt deel uit van een hecht team, waarin eerlijkheid, openheid en wederzijds respect geen loze begrippen en ‘window dressing’ zijn, maar echt in de bloedbanen zitten. Ga jij mee met ICT Talents op (carrière)pad?

+32 3 600 70 50