Ga naar hoofdinhoud
Werken bij Financial Talents: jouw wegwijzer naar jobstabiliteit met een twist

— Let's talk Finance!

Werken bij Financial Talents: jouw wegwijzer naar jobstabiliteit met een twist

Jullie weten dat er in de finance wereld geen plaats is voor flauwekul. Daarom gaan we recht door zee – de finance zee, welteverstaan – met een open blik op wat het betekent om als project consultant bij Financial Talents te werken. Meer specifiek als dossierbeheerder bij boekhoudkantoren.

What’s in it for you?

Stabiliteit met een twist
De grootste mythe “projectwerk = onstabiliteit” meteen ontkracht! Waarom?
Omdat we je de zekerheid van een vaste baan bieden met de dynamiek van consultancy. Omdat we de stabiliteit van een fulltime job combineren met de prikkelende variatie van projectwerk. Stel je voor: de zekerheid van een vast contract, maar elke paar maanden een nieuwe uitdaging. Dat betekent geen sleur, maar een constante stroom van verse ideeën en nieuwe gezichten.

"Maar mijn klanten dan? Ik kan die lange relaties toch niet zomaar opgeven?" Bij Financial Talents begrijpen we deze zorg volledig, daarom zorgen we voor een naadloze overgang tussen projecten, met de garantie van een stabiele werkomgeving. Je bouwt nog steeds aan langdurige relaties, maar dan met een twist.

Persoonlijke & professionele groei
We zijn succesgericht. En met succes bedoelen we niet alleen de cijfers op de balans, maar ook jouw carrièregroei. We geloven in het voeden van jouw talent, op het juiste moment, op het juiste project. We zijn steeds op zoek naar de perfecte match: voor jou, voor onze klanten. Je bent de motor die onze klanten vooruit stuwt. Met toegang tot toptrainingen, netwerk en eindeloze kansen, is de sky niet de limit.

Work-life balance: meer dan een buzzwoord
We matchen jou met opdrachten die niet alleen uitdagend zijn, maar die ook passen bij jouw leven. We zorgen ervoor dat de puzzelstukjes passen: jouw skills, jouw ambities, … een carrière die mee beweegt met je leven. Top toch?

Getriggerd? En klaar om een verschil te maken in de financiële wereld?
Laat het ons weten & start jouw carrière als finance consultant.

Solliciteer hier

Bezorg je contactgegevens, opleiding en ervaring zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.

Contactgegevens

Opleiding en ervaring

Aantal jaar ervaring*

Met Financial Talents zetten we in op efficiëntie

Ontdek hoe jij als Financial Talent je tijd kan optimaliseren, prioriteiten kan stellen en zo het maximale uit jezelf en je dag kunt halen.

Elektrische bedrijfswagens worden vanaf 2026 fiscaal aftrekbaar

Het kernkabinet heeft op 18 mei 2021 een akkoord bereikt over de vergroening van het bedrijfswagenpark. Nieuwe bedrijfswagens zullen vanaf 2026 enkel nog aftrekbaar zijn als ze emissievrij zijn. Die aftrekbaarheid wordt geleidelijk verminderd vanaf 2026.

Wat betekent tijdelijke werkloosheid voor uw belastingen?

Door de coronacrisis zijn er heel wat mensen die een werkloosheidsuitkering hebben gekregen. Voor wie de werkloosheidsuitkering kort heeft geduurd, zullen er extra belastingen moeten betaald worden op de ontvangen werkloosheidsuitkering.

De Vlaamse belastingaangifte krijgt 18 codes er bij

De Vlaamse belastingaangifte wordt opnieuw wat complexer. Er komen maar liefst 18 codes extra op uw aangifte. Dit komt door de invoering van de federale en gewestelijke coronamaatregelen. Ook de Brusselse en Waalse aangiftes tellen elk 30 codes extra. Dat maakt het totaal van onze belastingaangifte op 829 codes.

+32 56 239 533 Spontaan solliciteren