Ga naar hoofdinhoud
Waarom Financial Talents?

Waarom Financial Talents?

Meer dan 200 bedrijven deden al beroep op ons voor hun financiële profielen. Logisch, want we ontzorgen onze klanten volledig en staan inclusief van A tot Z in voor de rekrutering. Als one-stop-shop voor financiële profielen zijn we thuis in de sector, een dankbaar klankbord en focussen we op langetermijnrelaties. Op onze expertise en kennis kun je je financiële afdeling bouwen.

Contacteer ons

Een waaier aan mogelijkheden


Bij Financial Talents beschikken we over een ruime talent pool. Een specifiek financieel profiel in gedachten?

Met meer dan 50.000 finance talents in onze pool, vinden we ongetwijfeld het talent dat bij je past.

WAAROM KIEZEN VOOR DE EXCLUSIEVE DIENSTEN VAN FINANCIAL TALENTS?

80 % van onze klanten verkiezen op vandaag al om exclusief hun rekruteringsproces aan ons te overhandigen. Waarom één partner? Simpel, we nemen een zeer groot deel van het proces over, zorgen voor een benchmark van jullie instroom met onze kandidaten en komen uiteindelijk uit tot de best mogelijke shortlist voor jullie open functie. Iedereen wordt op hetzelfde niveau geëvalueerd waardoor jullie als bedrijf een compleet beeld krijgen van de opties op de huidige markt. Zo vermijd je als bedrijf dat teveel kandidaten aangesproken worden door teveel kantoren en zorg je ervoor dat jouw openstaande functie aanschouwt wordt als een aantrekkelijke en vooral exclusieve vacature waar niet iedereen zomaar voor in aanmerking kan komen. Uniek zijn is key tot het aantrekken van financieel talent !

Een vacature voor een vaste finance professional wordt gemiddeld binnen de 6 weken ingevuld. Een heuse krachttoer in een sector waarin het talent schaars is.

Jérémy Drossaer

Business Unit Manager

           

 

CONTACTEER ONS

Een nieuwe vacature? Een nieuw project? Meer weten over onze services? Deel hieronder je verwachtingen en we contacteren je zo snel mogelijk terug!

+32 56 239 533