Ga naar hoofdinhoud
Waarom Financial Talents?

Waarom Financial Talents?

Financial Talents biedt u een totaaloplossing inzake financiële rekrutering. Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning binnen uw finance-afdeling? Nood aan een nieuwe vaste collega? Onze accountmanagers delen hun expertise graag met u en begeleiden u van A tot Z doorheen het proces. 

Contacteer ons

Een waaier aan mogelijkheden

Consultancy

Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning binnen accounting, controlling of credit management? 
Onze eigen finance consultants staan voor u klaar. Stuk voor stuk experts in hun vakgebied, van schoolverlaters tot ervaren finance professionals. 

Naast onze eigen finance consultants beschikken we ook over een breed netwerk aan partners met beschikbare consultants binnen onze vakgebieden. Contacteer ons met uw nood en wij vinden samen de gepaste oplossing!

Interim Management

Op zoek naar een onmiddellijk inzetbare finance professional voor een project op korte of lange termijn? Ons netwerk van ervaren freelancers biedt zekerheid en een oplossing.

Ondersteuning nodig op operationeel vlak? Eerder nood aan een strategische oplossing? Of bent u op zoek naar een tijdelijke finance/accounting manager? Bezorg ons de context en wij zoeken naar de geschikte oplossing! 

Werving & Selectie

Groeit uw finance-afdeling? Dient iemand vervangen te worden in uw team? 

Bij Financial Talents zijn we thuis in het rekruteren van financiële talenten. Onze ervaren accountmanagers hebben stuk voor stuk een ruime financiële kennis, een stevige bagage en kennen de markt door en door. Wij houden de vinger aan de pols, beschikken over een ruim netwerk en selecteren net die kandidaat met de juiste skills en attitude.  Zo bent u zeker van een succesvolle aanwerving.

 

Steeds meer bedrijven zoeken een totaaloplossing. De combinatie van consultancy en werving & selectie is vandaag de norm geworden. Dit hebben we bij Financial Talents goed begrepen.

Jérémy Drossaer

Business Unit Manager

           

 

LET'S MEET

Een nieuwe vacature? Een nieuw project? Meer weten over onze services? Deel hieronder uw verwachtingen en we contacteren u zo snel mogelijk!

+32 56 239 533