Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Onze sector is continu in beweging. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwigheden. We delen de laatste inzichten, aangevuld met onze eigen ervaringen.

We schrijven over:

Maxime Amenga Liongo

— You can count on ...

Maxime Amenga Liongo

Ik ben Maxime, Amenga voor de vrienden. 22 jaar en vol positieve energie! Woonachtig in Herent, dus ik ben een getogen Leuvenaar. Naast het werk speel ik voetbal en kan je me vaak wel terugvinden in de fitness. Als je ook een Chelsea supporter bent, zijn we ook meteen best friends. P.S.: ik hou van koken…

Massimo Cervesato

— You can count on ...

Massimo Cervesato

Ik ben Massimo, opgegroeid in de hoofdstad van Europa en momenteel woonachtig te Merchtem. Reeds 15 maanden ben ik trotse vader van een zoontje. In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende sporten, maar basketbal blijft mijn grote favoriet. Recent is één van mijn dromen dan ook uitgekomen, wanneer ik in New York naar een NBA-match ben gaan kijken.

Zoë Joos

— You can count on ...

Zoë Joos

Ik ben Zoë, 24 jaar & woonachtig te Otegem samen met mijn partner Gilles & onze lieve hond Marley. Naast mijn job ben ik een échte levensgenieter. Ik hou ervan om buiten bezig te zijn en ook koken is één van mijn fa-vo-rie-te bezigheden! 😊. Sociale contacten zijn voor mij zéér belangrijk, zo ga ik op vrijdagavond graag iets drinken met vrienden. Verder hou ik van sporten en reizen.

Shanita De Caluwe

— You can count on ...

Shanita De Caluwe

Ik ben Shanita, 29 jaar en woon in het Antwerpse. Mij overtuigen voor een hapje of drankje is niet zo moeilijk, al zeker niet op een zonnig terras. In mijn vrije tijd kan je mij dan ook vaak in het zonnetje terugvinden, al dan niet in België. Het spreekt dan ook voor zich dat reizen een van mijn favoriete bezigheden is. Iemand tips nodig voor een reisje naar Bali? Je kan me aan de koffiemachine vinden!

Consultant Yentle
Jennifer Oufflin
Tine Willems

— You can count on ...

Tine Willems

Ik ben een bijna 40-jarige vrouw uit Vlaams-Brabant (nabij (Rock) Werchter). Ik ben niet getrouwd, heb geen kinderen en heb dus veel tijd voor mijn hobby's. 😊 Ik heb een passie voor wielrennen, actief en passief, en ben dus vaak te vinden op de fiets. Bovendien heb ik mijn eigen label voor fietskleding voor dames, 8andcounting.com. Reizen maakt me ook echt gelukkig, recent maakte ik nog een onvergetelijke fietsreis door Cuba. Verder hou ik van lekker eten en drinken en gezellig samen zijn met vrienden.

Maarten Defour

— You can count on ...

Maarten Defour

Ik ben Maarten, een jonge West-Vlaming die zijn studies in Gent heeft afgewerkt. Ik heb graag een goed gevulde agenda door af te spreken met vrienden en familie, te sporten en te reizen. Gambino is de naam van mijn trouwe hond, waarmee ik vaak ga wandelen. Onze viervoeter en het reizen willen we graag combineren. Daarom zijn we momenteel een bestelwagen aan het ombouwen zijn tot een mobile home. Daarnaast heb ik als sportief persoon graag een doel voor ogen. Dit jaar is dit een halve triatlon (Iron Man) uitdoen.

Consultant Andy
Jérémy Drossaer

— You can count on ...

Jérémy Drossaer

Ik ben Jérémy, een vrijwel atypische manager die fun@work hoog in het vaandel draagt. Naast het werk ben ik de fiere papa van 3 meisjes (yes, I did it) en grote voetbalfan van de beste ploeg in Belgische geschiedenis (uiteraard praat ik over Anderlecht, who else?).

+32 56 239 533