Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Financial Talents dat is meer dan 10 jaar ervaring in het rekruteren, selecteren en outsourcen van financiële professionals. Als specialist in boekhoudkundige en financiële profielen staan we garant voor een kwalitatieve selectie en het ontzorgen van A tot Z van het rekruteringsproces. Onze medewerkers zijn thuis in finance en ons motto is dan ook niet voor niets: voor finance, door finance.


Wij spreken jouw taal

Onze ervaren consultants spreken jouw taal, vatten de business en hebben stuk voor stuk jaren ervaring. Wij streven dan ook naar de perfecte match en hebben in de loop der jaren al meer dan 200 klanten exclusief kunnen helpen met het invullen van hun vacatures. Daarbij staan we voor een persoonlijke begeleiding en opvolging. Bij ons ben je zowel als kandidaat als bedrijf geen nummer en sta je centraal.

 

          

 

De one-stop-shop

Permanent, tijdelijk of projectmatig? Wij regelen het. Wij schakelen snel, zorgen voor een totaaloplossing en gaan net dat stapje verder dan onze concullega’s. Zo kijken we verder dan de skills en bekijken we ook de persoonlijkheid. Wij streven steeds naar een partnership op lange termijn en je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

House of Talents

Met Financial Talents zijn we een onderdeel van House of Talents, een internationaal HR-netwerk gespecialiseerd in knelpuntberoepen.
Vandaag bestaat House of Talents uit 12 bedrijven: Care Talents, Engi Talents, Executive Talents, Financial Talents, Food Talents, HR Talents, ICT Talents, Sales Talents, Science Talents, Technical Talents, Quintessence en Human Supports Medical. 

                   

Is je interesse gewekt?

Meer weten over onze dienstverlening, nood aan een financieel talent of wil je ons team versterken?
Vul het formulier in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons

+32 56 239 533