Ga naar hoofdinhoud
Waarom Financial Talents?

Waarom Financial Talents?

Ben je een ervaren financiële professional op zoek naar een nieuwe uitdaging of misschien ben je wel een consultant of freelancer op zoek naar een uitdagend project om de tanden in te zetten? Bij Financial Talents zijn we er voor jou. Een waaier aan opportuniteiten, een professionele begeleiding en klanten waar jij je als een vis in het water voelt. Voor finance, door finance is niet voor niets ons motto. Wij begrijpen beter dan wie ook waar jij naar op zoek bent.

Ontdek onze vacatures

ONZE AANPAK

Wij gaan niet over één nacht ijs.

Bij Financial Talents ben jij onze belangrijkste schakel, we willen je dus ook leren kennen alvorens je aan de slag kunt. Wij gaan voor een snelle en heldere sollicitatieprocedure.

STAP 1
Telefonische screening

Tijdens een telefonische screening polsen we naar jouw talenten, verwachtingen en wensen.

STAP 2
Kennismakend gesprek & diepgaande testing

Is er een klik, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek, waarbij we dieper ingaan op de verschillende opportuniteiten en jouw verwachtingen. Ook de verschillende opties om samen te werken komen aan bod. Uiteraard peilen we ook naar jouw financiële kennis en vaardigheden.

STAP 3
Voorstelling bij de klant

Hebben we de geknipte opdracht voor jou, dan stellen we je voor bij de klant. We zorgen voor de begeleiding doorheen de verschillende stappen van de procedure en zijn we er om je te adviseren.

STAP 4
Opvolging

Eens je aan de slag bent, stopt ons werk niet. We staan garant voor de opvolging, sturen bij waar nodig en bieden de nodige opleidingen aan. Nazorg is bij ons geen loos begrip, bij ons ben je alles behalve een nummer!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                                

Deel uitmaken van ons team?

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team waar jij centraal staat?
Solliciteer dan snel!

Spontaan solliciteren

+32 56 239 533