Ga naar hoofdinhoud
HOE KUN JIJ VOOR ONZE KLANTEN AAN DE SLAG?

HOE KUN JIJ VOOR ONZE KLANTEN AAN DE SLAG?

                 

 

Kies je eigen manier van werken 

Bij Financial Talents kies je zelf onder welk statuut je aan de slag gaat.
Wij bieden onze klanten de volgende mogelijkheden aan:

 

Werving & Selectie

Een vaste aanwerving

Bij Financial Talents zijn we thuis in het rekruteren van financiële talenten. Onze ervaren consultants hebben stuk voor stuk een ruime financiële kennis, een stevige bagage en kennen de markt door en door. Door middel van ons netwerk slagen we er dan ook in, snel en vakkundig jouw openstaande vacatures exclusief in te vullen. Keer na keer en gemiddeld binnen de 6 weken.

Een vaste consultant

We staan niet alleen garant voor een doorgedreven en kwalitatieve screening en selectie, we beschikken ook over een ruim netwerk en zetten alle kanalen in om de geknipte kandidaat te vinden. Een vaste consultant beheert de vacature van A tot Z en vaak kan er al binnen de week een shortlist aan kandidaten voorgesteld worden, stuk voor stuk met de Financial Talents kwaliteitsgarantie.

Meer dan enkel de financiële skills

Bij Financial Talents gaan we niet over één nacht ijs, maar wordt een sollicitatiegesprek in 4 stappen doorlopen. Zo scheiden we het kaf van het koren. Daarbij evalueren we uiteraard de financiële skills, maar ook de attitude en persoonlijkheid brengen we in kaart. Alleen zo kunnen we de perfecte match garanderen.

Een ruime waaier aan vacatures voor de professional

Als werknemer op zoek naar een uitdaging in de financiële sector? Bij Financial Talents beschikken we steeds over een heel aantal vacatures. Zo helpen we je aan de job die perfect bij je talenten en wensen past. We zorgen voor een doorgedreven begeleiding en ook na de opstart staan we aan jouw zijde.

            

Consultancy/Interim management

Sterk in consultancy

Een uitdagend project waar specifieke kennis voor nodig is? Bij Financial Talents beschikken we over een pool aan financial consultants en freelancers. Stuk voor stuk toppers in hun vakgebied, een ruime ervaring en een plezier om mee te werken. Zo ben je zeker dat je project in goede handen is, ken je perfect de kosten en zie je snel rendement.

Snel een consultant/medewerker

Consultants en freelancers moeten vaak razendsnel ingezet worden. Meestal vinden we dan ook binnen de 48 uur een oplossing voor je. Wij schakelen onmiddellijk ons netwerk in en komen met talent dat exact aan jouw wensen voldoet. Snel, zonder poespas en met de zekerheid van een doorgedreven selectie.

Interesse in een job als consultant?

Beteken je graag een meerwaarde voor een bedrijf op korte termijn? Heb je graag variatie in jouw job? Financial Talents is steeds op zoek naar nieuwe consultants binnen Accounting & Finance. Wij vinden voor jou de passende projecten en zorgen ook voor permanente opleidingen om je professioneel verder te kunnen ontwikkelen.

         

 

Interim

Tijdelijke versterking voor de afdeling

Op zoek naar een tijdelijke kracht die onmiddellijk inzetbaar is en meteen mee het verschil maakt? Dan zit je goed bij Financial Talents. Als rasechte specialisten in finance houden we al meer dan 10 jaar de vinger aan de pols en beschikken we over een ruime talentpool. Zo vang je moeiteloos piekperiodes op, vervang je een zieke of breng je een specifiek project binnen de deadline tot een goed einde.

Op zoek naar een tijdelijke finance job?

Toe aan een nieuwe, tijdelijke uitdaging of wil je voor een waaier aan interessante klanten aan de slag? Bij Financial Talents helpen we je aan de tijdelijke job die bij je past.

                          

 

 

Interesse naar meer?

Meer weten over onze dienstverlening, nood aan een financieel talent of wil je ons team versterken? Vul het formulier in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons

+32 56 239 533