Ga naar hoofdinhoud
Inge Vandenabeele

— You can count on ...

Inge Vandenabeele

Ik ben Inge Vandenabeele, net 40 jaar geworden en woon in Diksmuide. Ik ben mama van een lieve, vlotte dochter van 11 jaar. Als hobby’s fiets ik graag, doe ik aan spinning en tennis. Ik geniet ook enorm van tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Wat houdt je job in?

Ik ben Business Development Manager bij Financial Talents. Ik zie mezelf in die rol als ambassadeur van Financial Talents. We willen immers meer naamsbekendheid genereren en moeten daar nog stappen in zetten.

Elke dag is vrij arbeidsintensief en heel gevarieerd. Ik leg tal van contacten en probeer opportuniteiten te grijpen en advies te geven.

Mensen binnen het finance en accounting departement kiezen graag het zekere voor het onzekere in deze bizarre tijden. Het is aan ons om mee te kijken met de klanten welke aanpak het beste is. Is er eerder een tijdelijke kracht nodig of toch een vaste aanwerving? Het is heel vaak een adviserende rol die wij opnemen. We werken steeds aan de best mogelijk oplossing en kunnen zowel servicen op het vlak van vaste aanwervingen als detacheringen.

Wat is de grootste uitdaging in je job?

Vandaag de dag moet je alles nog korter opvolgen dan voordien. Alles verandert zo snel en we moeten steeds de vinger aan de pols houden en snel schakelen.

Hoe onderhoud je de band met de klanten in deze tijden?

Het meeste verloopt telefonisch en via video call. In mijn rol is het altijd leuker om bij het bedrijf te kunnen langsgaan, zowel bij klanten als bij prospects. Als de mensen openstaan voor een fysieke afspraak, dan geef ik daar wel de voorkeur aan.

Hoe maak jij het verschil voor de klant?

Financial Talents bestaat ondertussen 10 jaar. We hebben dus heel wat kennis en expertise. We zijn ook onderdeel van een groter geheel, House of Talents, waardoor we ook heel wat resources hebben om op terug te vallen.

Het is een groot voordeel dat we nationaal gezien, zowel naar klanten als kandidaten, 4 locaties hebben van waaruit we opereren, waardoor we proximity creëren. Zowel Kortrijk, Merelbeke, Brussel als Antwerpen zijn heel centrale locaties waarbij we telkens dicht bij onze klanten en kandidaten aanwezig zijn.

We zijn ook stuk voor stuk gedreven mensen en hebben een sterke resultaatgerichte ingesteldheid. Er is altijd commitment naar onze klanten en prospecten toe en we willen altijd een positie invullen. Daardoor gaan we echt wel de extra mile. Op die manier zorgen we ook voor een vertrouwen voor onze klanten.

We steken elke keer opnieuw evenveel energie in een opdracht om tot de best mogelijke match te komen.

Hoe gaat Financial Talents net dat stapje verder?

Onze drive en positieve ingesteldheid is enorm, ook bij mezelf. Zelfs al krijg ik negen keer op tien een nee, voor die ene ja doe ik het. Daar staan we ook als bedrijf voor. We steken elke keer opnieuw evenveel energie in een opdracht om tot de best mogelijke match te komen.

Wij doen de rekrutering en screening van de kandidaten. Het is niet de bedoeling dat de klant nog tientallen cv’s moet bekijken. Het is de bedoeling dat wij dat proces op ons nemen en de juiste kandidaat kunnen voorstellen op basis van het vereiste profiel.

We werken ook op maat van de klant. We hebben mensen aan boord die ofwel het werving en selectie luik doen, ofwel het detacheringsverhaal vormgeven. Vanuit mijn functie kan ik telkens de juiste persoon bij Financial Talents aan het werk zetten om het gepaste profiel te vinden.

Financial Talents is een onderdeel van House of Talents, is dit een voordeel voor klanten?

Ik ben er helemaal van overtuigd dat dat een voordeel is. We hebben voor tal van knelpuntberoepen de gepaste expertise in huis. Waarom zou een klant met enkele verschillende partners samenwerken, als je weet dat je het met 1 partner kan werken die je voor alle vacatures kan servicen. Je moet als klant op die manier slechts één keer jouw bedrijf voorstellen en slechts één keer jouw verhaal doen.

Ik wil samenwerken met Financial Talents!


Wat is de grootste uitdaging van Financial Talents in 2021?

Er zijn enkele extra mensen aan boord gekomen bij Financial Talents. De grootste uitdaging daar is om iedereen te laten groeien als individu, maar ook in groep.

We zouden ook graag het detacheringsverhaal verder uitbouwen. Dit is iets dat moet groeien en wat niet van vandaag op morgen kan gerealiseerd worden. We hebben wel de juiste mensen in het team om dit verhaal te doen groeien.

Er zijn heel wat bedrijven naar boekhoudkundige- en finance profielen op zoek, en het is onze taak om ervoor te zorgen dat wij met Financial Talents een meerwaarde kunnen zijn voor die bedrijven.

Hoe zie je de toekomst voor Financial Talents?

Ik hoop dat we dit jaar mogen terugblikken op een positief jaar en dat we als team en in omzet gegroeid zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat er in de nasleep van het covid verhaal heel wat beweging is of nog zal komen. Dat zorgt ervoor dat er opportuniteiten zijn. We moeten zorgen dat we top of mind zijn zonder al te opdringerig over te komen. Als je mensen hun wensen respecteert, wordt dat altijd geapprecieerd. En zo kunnen we met Financial Talents een mooi verhaal schrijven.

Wil jij ook samenwerken met Financial Talents?

Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug. Wij staan klaar voor jou!

Contacteer ons


Massimo Cervesato

Ik ben Massimo, opgegroeid in de hoofdstad van Europa en momenteel woonachtig te Merchtem. Reeds 15 maanden ben ik trotse vader van een zoontje. In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende sporten, maar basketbal blijft mijn grote favoriet. Recent is één van mijn dromen dan ook uitgekomen, wanneer ik in New York naar een NBA-match ben gaan kijken.

Zoë Joos

Ik ben Zoë, 24 jaar & woonachtig te Otegem samen met mijn partner Gilles & onze lieve hond Marley. Naast mijn job ben ik een échte levensgenieter. Ik hou ervan om buiten bezig te zijn en ook koken is één van mijn fa-vo-rie-te bezigheden! 😊. Sociale contacten zijn voor mij zéér belangrijk, zo ga ik op vrijdagavond graag iets drinken met vrienden. Verder hou ik van sporten en reizen.

Grace Ribeiro

Ik ben Grace en ik woon in Liedekerke. Sociaal contact is enorm belangrijk voor mij, daarom kan je mij in mijn vrije tijd vaak bij vrienden en familie terugvinden. Je mag mij bovendien altijd uitnodigen om iets te gaan eten, it's my guilty pleasure 😉. Ik zeg geen neen tegen een tof feestje en ook reizen is één van mijn favoriete activiteiten.

Shanita De Caluwe

Ik ben Shanita, 29 jaar en woon in het Antwerpse. Mij overtuigen voor een hapje of drankje is niet zo moeilijk, al zeker niet op een zonnig terras. In mijn vrije tijd kan je mij dan ook vaak in het zonnetje terugvinden, al dan niet in België. Het spreekt dan ook voor zich dat reizen een van mijn favoriete bezigheden is. Iemand tips nodig voor een reisje naar Bali? Je kan me aan de koffiemachine vinden!

Tine Willems

Ik ben een bijna 40-jarige vrouw uit Vlaams-Brabant (nabij (Rock) Werchter). Ik ben niet getrouwd, heb geen kinderen en heb dus veel tijd voor mijn hobby's. 😊 Ik heb een passie voor wielrennen, actief en passief, en ben dus vaak te vinden op de fiets. Bovendien heb ik mijn eigen label voor fietskleding voor dames, 8andcounting.com. Reizen maakt me ook echt gelukkig, recent maakte ik nog een onvergetelijke fietsreis door Cuba. Verder hou ik van lekker eten en drinken en gezellig samen zijn met vrienden.

Maarten Defour

Ik ben Maarten, een jonge West-Vlaming die zijn studies in Gent heeft afgewerkt. Ik heb graag een goed gevulde agenda door af te spreken met vrienden en familie, te sporten en te reizen. Gambino is de naam van mijn trouwe hond, waarmee ik vaak ga wandelen. Onze viervoeter en het reizen willen we graag combineren. Daarom zijn we momenteel een bestelwagen aan het ombouwen zijn tot een mobile home. Daarnaast heb ik als sportief persoon graag een doel voor ogen. Dit jaar is dit een halve triatlon (Iron Man) uitdoen.

Jérémy Drossaer

Ik ben Jérémy, een vrijwel atypische manager die fun@work hoog in het vaandel draagt. Naast het werk ben ik de fiere papa van 3 meisjes (yes, I did it) en grote voetbalfan van de beste ploeg in Belgische geschiedenis (uiteraard praat ik over Anderlecht, who else?).

Liesbet Koch

Ik ben Lies, een enthousiaste levensgenieter eerste klas. Mama van twee schatten van 11 en 12 jaar. Ik hou van menselijke interactie, ook wanneer deze wat moeilijker verloopt op bepaalde momenten. Naast mijn job als bruggenbouwer tussen onze partner en kandidaat, ben ik ook nog aan de slag in mijn praktijk als bemiddelaar. Ik hou ervan om mensen (opnieuw) samen te brengen of het nu op professioneel of persoonlijk vlak is.

Julie Post

Mijn naam is Julie, 32 jaar en woonachtig in Waregem. Naast mijn job heb ik een druk sociaal leven. Wanneer vrienden bellen voor een apéro zeg ik dan ook geen "neen" . Verder sport ik graag, zo kan je me vaak vinden op de looppiste of het tennisveld. Kortom, een sociaal, sportief en positief ingesteld persoon.

+32 56 239 533