Ga naar hoofdinhoud
Liesbet Koch

— You can count on ...

Liesbet Koch

Ik ben Lies, een enthousiaste levensgenieter eerste klas. Mama van twee schatten van 11 en 12 jaar. Ik hou van menselijke interactie, ook wanneer deze wat moeilijker verloopt op bepaalde momenten. Naast mijn job als bruggenbouwer tussen onze partner en kandidaat, ben ik ook nog aan de slag in mijn praktijk als bemiddelaar. Ik hou ervan om mensen (opnieuw) samen te brengen of het nu op professioneel of persoonlijk vlak is.

Naam: Liesbet Koch

Leeftijd: 46 jaar

Functie:
Account Manager

Omschrijf je job in 1 zin:
Een afwisselende mix van menselijkheid, kennis, actief luisteren, ondersteuning bieden, opvolgen, win-win mentaliteit voor alle partijen die elke dag opnieuw een andere cocktail geeft die geen twee maal hetzelfde proeft. 

Levensmotto:
Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. En knip niet door wat nog kan ontrafeld worden. 

Wat vind je het leukst aan je job?
De afwisseling, er is geen enkele dag dezelfde en het menselijk contact met alle partijen. 

De respectvolle, hulpvaardige, humoristische dynamiek binnen het Financial Talents team. 

De kick die je telkens opnieuw krijgt bij een succesvolle match en een 'go' tussen klant en kandidaat. 

Wat is je favoriete pauze?
Een van mijn collega's in een Brusselse imitatieversie en het aan de zijlijn bijwonen van onze mannelijke collega's in hun "boys will be boys" gesprekken. 

Mail of telefoon?
Afhankelijk voor wat

Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter?
Facebook

Favoriete drank op bureau?
Koffie

Guilty pleasure?
De zoete vieruurtjes op kantoor.

Grootste professionele uitdaging in 2021?
"Have fun whilst focusing on the goal" en dan komt de rest vanzelf. 


Inge Vandenabeele

Ik ben Inge Vandenabeele, net 40 jaar geworden en woon in Diksmuide. Ik ben mama van een lieve, vlotte dochter van 11 jaar. Ik ben Business Development Manager bij Financial Talents. Ik zie mezelf in die rol als ambassadeur

Pam Huysmans

Hoi ik ben Pam, 40 jaar en woonachtig te Edegem. Naast mijn job, gaat mijn tijd vooral naar mijn drie geweldige zonen. En in het weekend vind je mij terug op een loopevent of bij vriendinnen cava drinken.

Koen Verbeek

Ik ben Koen, 43 jaar en woon in Herent. Ik ben een fiere papa van 4 kinderen. De wondere wereld van Finance & Accounting is de rode draad doorheen mijn carrière, eerst als Accountant en sinds enkele jaren als recruiter.

Julie Post

Mijn naam is Julie, 32 jaar en woonachtig in Waregem. Naast mijn job heb ik een druk sociaal leven. Wanneer vrienden bellen voor een apéro zeg ik dan ook geen "neen" . Verder sport ik graag, zo kan je me vaak vinden op de looppiste of het tennisveld. Kortom, een sociaal, sportief en positief ingesteld persoon.