Ga naar hoofdinhoud
Liesbet Koch

— You can count on ...

Liesbet Koch

Ik ben Lies, een enthousiaste levensgenieter eerste klas. Mama van twee schatten van 11 en 12 jaar. Ik hou van menselijke interactie, ook wanneer deze wat moeilijker verloopt op bepaalde momenten. Naast mijn job als bruggenbouwer tussen onze partner en kandidaat, ben ik ook nog aan de slag in mijn praktijk als bemiddelaar. Ik hou ervan om mensen (opnieuw) samen te brengen of het nu op professioneel of persoonlijk vlak is.

Naam: Liesbet Koch

Leeftijd: 46 jaar

Functie:
Account Manager

Omschrijf je job in 1 zin:
Een afwisselende mix van menselijkheid, kennis, actief luisteren, ondersteuning bieden, opvolgen, win-win mentaliteit voor alle partijen die elke dag opnieuw een andere cocktail geeft die geen twee maal hetzelfde proeft. 

Levensmotto:
Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. En knip niet door wat nog kan ontrafeld worden. 

Wat vind je het leukst aan je job?
De afwisseling, er is geen enkele dag dezelfde en het menselijk contact met alle partijen. 

De respectvolle, hulpvaardige, humoristische dynamiek binnen het Financial Talents team. 

De kick die je telkens opnieuw krijgt bij een succesvolle match en een 'go' tussen klant en kandidaat. 

Wat is je favoriete pauze?
Een van mijn collega's in een Brusselse imitatieversie en het aan de zijlijn bijwonen van onze mannelijke collega's in hun "boys will be boys" gesprekken. 

Mail of telefoon?
Afhankelijk voor wat

Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter?
Facebook

Favoriete drank op bureau?
Koffie

Guilty pleasure?
De zoete vieruurtjes op kantoor.

Grootste professionele uitdaging in 2021?
"Have fun whilst focusing on the goal" en dan komt de rest vanzelf. 


Massimo Cervesato

Ik ben Massimo, opgegroeid in de hoofdstad van Europa en momenteel woonachtig te Merchtem. Reeds 15 maanden ben ik trotse vader van een zoontje. In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende sporten, maar basketbal blijft mijn grote favoriet. Recent is één van mijn dromen dan ook uitgekomen, wanneer ik in New York naar een NBA-match ben gaan kijken.

Zoë Joos

Ik ben Zoë, 24 jaar & woonachtig te Otegem samen met mijn partner Gilles & onze lieve hond Marley. Naast mijn job ben ik een échte levensgenieter. Ik hou ervan om buiten bezig te zijn en ook koken is één van mijn fa-vo-rie-te bezigheden! 😊. Sociale contacten zijn voor mij zéér belangrijk, zo ga ik op vrijdagavond graag iets drinken met vrienden. Verder hou ik van sporten en reizen.

Grace Ribeiro

Ik ben Grace en ik woon in Liedekerke. Sociaal contact is enorm belangrijk voor mij, daarom kan je mij in mijn vrije tijd vaak bij vrienden en familie terugvinden. Je mag mij bovendien altijd uitnodigen om iets te gaan eten, it's my guilty pleasure 😉. Ik zeg geen neen tegen een tof feestje en ook reizen is één van mijn favoriete activiteiten.

Shanita De Caluwe

Ik ben Shanita, 29 jaar en woon in het Antwerpse. Mij overtuigen voor een hapje of drankje is niet zo moeilijk, al zeker niet op een zonnig terras. In mijn vrije tijd kan je mij dan ook vaak in het zonnetje terugvinden, al dan niet in België. Het spreekt dan ook voor zich dat reizen een van mijn favoriete bezigheden is. Iemand tips nodig voor een reisje naar Bali? Je kan me aan de koffiemachine vinden!

Tine Willems

Ik ben een bijna 40-jarige vrouw uit Vlaams-Brabant (nabij (Rock) Werchter). Ik ben niet getrouwd, heb geen kinderen en heb dus veel tijd voor mijn hobby's. 😊 Ik heb een passie voor wielrennen, actief en passief, en ben dus vaak te vinden op de fiets. Bovendien heb ik mijn eigen label voor fietskleding voor dames, 8andcounting.com. Reizen maakt me ook echt gelukkig, recent maakte ik nog een onvergetelijke fietsreis door Cuba. Verder hou ik van lekker eten en drinken en gezellig samen zijn met vrienden.

Maarten Defour

Ik ben Maarten, een jonge West-Vlaming die zijn studies in Gent heeft afgewerkt. Ik heb graag een goed gevulde agenda door af te spreken met vrienden en familie, te sporten en te reizen. Gambino is de naam van mijn trouwe hond, waarmee ik vaak ga wandelen. Onze viervoeter en het reizen willen we graag combineren. Daarom zijn we momenteel een bestelwagen aan het ombouwen zijn tot een mobile home. Daarnaast heb ik als sportief persoon graag een doel voor ogen. Dit jaar is dit een halve triatlon (Iron Man) uitdoen.

Jérémy Drossaer

Ik ben Jérémy, een vrijwel atypische manager die fun@work hoog in het vaandel draagt. Naast het werk ben ik de fiere papa van 3 meisjes (yes, I did it) en grote voetbalfan van de beste ploeg in Belgische geschiedenis (uiteraard praat ik over Anderlecht, who else?).

Inge Vandenabeele

Ik ben Inge Vandenabeele, net 40 jaar geworden en woon in Diksmuide. Ik ben mama van een lieve, vlotte dochter van 11 jaar. Ik ben Business Development Manager bij Financial Talents. Ik zie mezelf in die rol als ambassadeur

Julie Post

Mijn naam is Julie, 32 jaar en woonachtig in Waregem. Naast mijn job heb ik een druk sociaal leven. Wanneer vrienden bellen voor een apéro zeg ik dan ook geen "neen" . Verder sport ik graag, zo kan je me vaak vinden op de looppiste of het tennisveld. Kortom, een sociaal, sportief en positief ingesteld persoon.

+32 56 239 533