Ga naar hoofdinhoud
Maarten Defour

— You can count on ...

Maarten Defour

Ik ben Maarten, een jonge West-Vlaming die zijn studies in Gent heeft afgewerkt. Ik heb graag een goed gevulde agenda door af te spreken met vrienden en familie, te sporten en te reizen. Gambino is de naam van mijn trouwe hond, waarmee ik vaak ga wandelen. Onze viervoeter en het reizen willen we graag combineren. Daarom zijn we momenteel een bestelwagen aan het ombouwen zijn tot een mobile home. Daarnaast heb ik als sportief persoon graag een doel voor ogen. Dit jaar is dit een halve triatlon (Iron Man) uitdoen.

Naam: Maarten Defour

Leeftijd: 26 jaar

Functie:
Account Manager West- en Oost-Vlaanderen

Omschrijf je job in 1 zin
Een betrouwbare brug bouwen tussen kandidaat en klant om zo tot een perfecte match te komen.

Levensmotto:
Work hard, play hard & enjoy life! 

Wat vind je het leukst aan je job?
De afwisseling en het menselijk contact dit zowel met klanten, kandidaten als collega's. 

Wat is je favoriete pauze?
Een loopje of wandeling in de buitenlucht. Een goede babbel kan ook altijd!

Mail of telefoon?
Telefoon

Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter?
Instagram

Favoriete drank op bureau?
Koffie met mijn guilty pleasure ;)

Guilty pleasure?
Chocolade!

Grootste professionele uitdaging in 2021?
Ik heb zelf ondervonden dat het niet altijd een gemakkelijke zoektocht is naar de perfecte job. Mijn doel is mensen daarbij te helpen, om zo Financial Talents uit te bouwen tot de nummer één binnen het rekruteren van financiële profielen.


Femke Van Hove

Ik ben Femke, 28 jaar en woon samen met mijn vriend Hendrik in Lokeren.

Maxime Amenga Liongo

Ik ben Maxime, Amenga voor de vrienden. 22 jaar en vol positieve energie! Woonachtig in Herent, dus ik ben een getogen Leuvenaar. Naast het werk speel ik voetbal en kan je me vaak wel terugvinden in de fitness. Als je ook een Chelsea supporter bent, zijn we ook meteen best friends. P.S.: ik hou van koken…

Massimo Cervesato

Ik ben Massimo, opgegroeid in de hoofdstad van Europa en momenteel woonachtig te Merchtem. Reeds 15 maanden ben ik trotse vader van een zoontje. In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende sporten, maar basketbal blijft mijn grote favoriet. Recent is één van mijn dromen dan ook uitgekomen, wanneer ik in New York naar een NBA-match ben gaan kijken.

Zoë Joos

Ik ben Zoë, 24 jaar & woonachtig te Otegem samen met mijn partner Gilles & onze lieve hond Marley. Naast mijn job ben ik een échte levensgenieter. Ik hou ervan om buiten bezig te zijn en ook koken is één van mijn fa-vo-rie-te bezigheden! 😊. Sociale contacten zijn voor mij zéér belangrijk, zo ga ik op vrijdagavond graag iets drinken met vrienden. Verder hou ik van sporten en reizen.

Shanita De Caluwe

Ik ben Shanita, 29 jaar en woon in het Antwerpse. Mij overtuigen voor een hapje of drankje is niet zo moeilijk, al zeker niet op een zonnig terras. In mijn vrije tijd kan je mij dan ook vaak in het zonnetje terugvinden, al dan niet in België. Het spreekt dan ook voor zich dat reizen een van mijn favoriete bezigheden is. Iemand tips nodig voor een reisje naar Bali? Je kan me aan de koffiemachine vinden!

Tine Willems

Ik ben een bijna 40-jarige vrouw uit Vlaams-Brabant (nabij (Rock) Werchter). Ik ben niet getrouwd, heb geen kinderen en heb dus veel tijd voor mijn hobby's. 😊 Ik heb een passie voor wielrennen, actief en passief, en ben dus vaak te vinden op de fiets. Bovendien heb ik mijn eigen label voor fietskleding voor dames, 8andcounting.com. Reizen maakt me ook echt gelukkig, recent maakte ik nog een onvergetelijke fietsreis door Cuba. Verder hou ik van lekker eten en drinken en gezellig samen zijn met vrienden.

Jérémy Drossaer

Ik ben Jérémy, een vrijwel atypische manager die fun@work hoog in het vaandel draagt. Naast het werk ben ik de fiere papa van 3 meisjes (yes, I did it) en grote voetbalfan van de beste ploeg in Belgische geschiedenis (uiteraard praat ik over Anderlecht, who else?).

Liesbet Koch

Ik ben Lies, een enthousiaste levensgenieter eerste klas. Mama van twee schatten van 11 en 12 jaar. Ik hou van menselijke interactie, ook wanneer deze wat moeilijker verloopt op bepaalde momenten. Naast mijn job als bruggenbouwer tussen onze partner en kandidaat, ben ik ook nog aan de slag in mijn praktijk als bemiddelaar. Ik hou ervan om mensen (opnieuw) samen te brengen of het nu op professioneel of persoonlijk vlak is.

Inge Vandenabeele

Ik ben Inge Vandenabeele, net 40 jaar geworden en woon in Diksmuide. Ik ben mama van een lieve, vlotte dochter van 11 jaar. Ik ben Business Development Manager bij Financial Talents. Ik zie mezelf in die rol als ambassadeur

Julie Post

Mijn naam is Julie, 32 jaar en woonachtig in Waregem. Naast mijn job heb ik een druk sociaal leven. Wanneer vrienden bellen voor een apéro zeg ik dan ook geen "neen" . Verder sport ik graag, zo kan je me vaak vinden op de looppiste of het tennisveld. Kortom, een sociaal, sportief en positief ingesteld persoon.

+32 56 239 533 Spontaan solliciteren