Ga naar hoofdinhoud
Dagelijks je talenten ontwikkelen, dit kan bij Engi Talents!

— Nieuws

Dagelijks je talenten ontwikkelen, dit kan bij Engi Talents!

Engineering  evolueert  constant.  Om  onze  ENGI’neers  up­to­date  te  houden  met  de  nieuwste  technologieën  én  hun  kennis  van  bestaande  technieken  verder  aan  te  scherpen ontwikkelden wij het online Engi Support Center.

Online kennisplatform

“Het  ontwikkelen  van  de  competenties  van  onze medewerkers is iets waar we altijd al sterk op hebben ingezet”, zegt competence manager Kevin Espeel. “Om dat nog efficiënter aan te pakken,  bestaat het online platform ‘Engi Support Center’.   Alle  ENGI’neers  kunnen er met hun eigen account op  inloggen,  op  welke  werkplek  ze  zich  ook  bevinden.  Ze  kunnen  er  alle  cursusmateriaal,  templates  en  handleidingen  raadplegen.  Ook  inschrijven  voor  opleidingen,  groepstrainingen  en bedrijfsbezoeken zijn hier mogelijk. Kortom, het platform biedt hen nog meer mogelijkheden en flexibiliteit om hun eigen opleidingstraject uit te stippelen en zo te groeien in hun job.”

       

Interesse om hier meer over te weten?

Klik hier en wij informeren je graag!


Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Deel uitmaken van de Engi Talents Family?

Dagelijks geven meer dan 300 ENGI'neers het beste van zichzelf!

Investeren in expertise, het blijft onze missie!

Ook in 2023 blijven we inzetten op kennisdeling & expertise.

Ons kantoor in Roeselare verhuist!

Na 27 jaar verlaten we onze kantoren in Roeselare en verhuizen we naar een nieuwe locatie!

Fijne feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur! 🎄🥳

Trends Gazellen

Op 20/04/2022 werden de Trends Gazellen bekend gemaakt, en met veel trots kunnen we melden dat wij op 9e plaats zijn geëindigd. Dit in de categorie van de snelst groeiende (grote) bedrijven in West-Vlaanderen!

Engi Talents on the move

Je amuseren in je job is voor Engi Talents een belangrijk aandachtspunt. Daarom organiseren we jaarlijks onder andere de afterwork fietsritten. Een ideale manier om je collega's beter te leren kennen en ondertussen aan je conditie te werken. Van de zodra de corona maatregelen het toelaten, staan we weer in de startblokken!

Nancy De Backere 25 jaar in dienst bij Engi Talents

Nancy De Backere was erbij van bij de start en volgde het verhaal van Engi Talents van op de eerste rij. Een verhaal van bijleren, aanpassen en groeien.

Genomineerd Trends Gazellen 2021!

Met trots mogen wij aankondigen dat wij genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven in West - Vlaanderen! Een trends gazelle word je op basis van harde groeicijfers in groei, omzet en personeel.

+32 51 261 881