Ga naar hoofdinhoud
Investeren in expertise, het blijft onze missie!

— Nieuws

Investeren in expertise, het blijft onze missie!

Ook dit jaar blijven we verder inzetten op expertise van onze ENGI'neers! 

We hechten bij Engi Talents veel belang aan het ontwikkelen van de competenties, daarom blijven we hier sterk op inzetten! 

Ons Engi Support Center werd in een nieuw jasje gestoken en biedt nog meer mogelijkheden en flexibiliteit. Onze ENGI'neers hebben er de mogelijkheden om cursusmateriaal, templates & handleidingen te raadplegen. Daarnaast is het via deze weg ook mogelijk om in te schrijven voor verschillende opleidingen. 

Wil je graag deel uit maken van een fantastisch team en groeien in je job? Engi Talents biedt hier heel wat mogelijkheden! 


Even tussenuit...

Onze kantoren zijn gesloten op donderdag 18 en vrijdag 19 mei. Maar geen zorgen, we staan vol enthousiasme weer voor jullie klaar vanaf maandag 22 mei!

Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Deel uitmaken van de Engi Talents Family?

Dagelijks geven meer dan 300 ENGI'neers het beste van zichzelf!

Ons kantoor in Roeselare verhuist!

Na 27 jaar verlaten we onze kantoren in Roeselare en verhuizen we naar een nieuwe locatie!

Fijne feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur! 🎄🥳

Dagelijks je talenten ontwikkelen, dit kan bij Engi Talents!

Engineering evolueert constant. Naast het Engi Support Center en de nodige ondersteuning staan we met plezier paraat om je te helpen groeien in jouw kunnen!

Trends Gazellen

Op 20/04/2022 werden de Trends Gazellen bekend gemaakt, en met veel trots kunnen we melden dat wij op 9e plaats zijn geëindigd. Dit in de categorie van de snelst groeiende (grote) bedrijven in West-Vlaanderen!

Engi Talents on the move

Je amuseren in je job is voor Engi Talents een belangrijk aandachtspunt. Daarom organiseren we jaarlijks onder andere de afterwork fietsritten. Een ideale manier om je collega's beter te leren kennen en ondertussen aan je conditie te werken. Van de zodra de corona maatregelen het toelaten, staan we weer in de startblokken!

Nancy De Backere 25 jaar in dienst bij Engi Talents

Nancy De Backere was erbij van bij de start en volgde het verhaal van Engi Talents van op de eerste rij. Een verhaal van bijleren, aanpassen en groeien.

Genomineerd Trends Gazellen 2021!

Met trots mogen wij aankondigen dat wij genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven in West - Vlaanderen! Een trends gazelle word je op basis van harde groeicijfers in groei, omzet en personeel.

+32 51 261 881