Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Engi Talents is continu in beweging, er gebeurt dan ook heel wat in en om ons bedrijf. De laatste bedrijfsnieuwtjes kun je hier vinden.

We schrijven over:

โ€” Nieuws

Wist je dat we er een nieuw zusterbedrijf bij hebben?

We breiden uit! Maak kennis met ons nieuwe zusterbedrijf en jongste telg van onze House of Talents BE groep: Supply Chain Talents! ๐Ÿ”ฅ Spring jij mee op de kar om Supply Chain Talents mee succesvol te maken รณf heb je nood aan versterking binnen je organisatie? Bekijk dan zeker de website: www.supplychain-talents.be! #supplychaintalents #supplychain #houseoftalents #worldoftalents

โ€” Nieuws

Summer Drinks '23 Aftermovie

Bekijk hieronder de aftermovie van onze geweldige Summer Drinks om alvast in de zomerstemming te komen! ๐Ÿน De zomer is eindelijk gearriveerd en wat is er beter dan ontspannen en genieten van heerlijke drankjes onder de warme zon? Onze Summer Drinks-evenement was een groot succes. Bedankt aan alle ENGI'neers die aanwezig waren!

โ€” Nieuws

Onze kantoren zijn gesloten

Net zoals jullie geniet Engi Talents deze zomer van een welverdiende vakantie! Wij zijn met verlof van maandag 17 juli t.e.m. vrijdag 04 augustus. Volledig opgeladen staan wij terug voor jullie klaar op maandag 07 augustus.

+32 51 261 881 Spontaan solliciteren