Ga naar hoofdinhoud
Engi Talents on the move

— Nieuws

Engi Talents on the move

Je amuseren in je job is voor Engi Talents een belangrijk aandachtspunt. Daarom organiseren we jaarlijks onder andere de afterwork fietsritten. Een ideale manier om je collega's beter te leren kennen en ondertussen aan je conditie te werken. Van de zodra de corona maatregelen het toelaten, staan we weer in de startblokken! 

Sport & beweging hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom start op 22 maart a.s. de Engi Office Challenge waarbij we in teamverband 446 kilometer gaan wandelen, lopen en fietsen. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kunnen onze ENGI'neers een gloednieuw Engi Talents wielertenue bestellen én bieden we de mogelijkheid om tegen voordelige voorwaarden een fiets aan te schaffen door middel van de fietslease. Op deze manier willen we een steentje bijdragen aan een gezonde levensstijl. 

Bij de lokale fietsenhandelaar kan de keuze gemaakt worden: van stadsfiets tot koersfiets of zelfs een elektrische fiets! Ook allerlei accessoires kunnen mee in het pakket.

Wij wensen onze ENGI'neers veel veilige kilometers toe op de nieuwe fiets en natuurlijk succes met de challenge! 


Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Nancy De Backere 25 jaar in dienst bij Engi Talents

Nancy De Backere was erbij van bij de start en volgde het verhaal van Engi Talents van op de eerste rij. Een verhaal van bijleren, aanpassen en groeien.

Genomineerd Trends Gazellen 2021!

Met trots mogen wij aankondigen dat wij genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven in West - Vlaanderen! Een trends gazelle word je op basis van harde groeicijfers in groei, omzet en personeel.

+32 51 261 881