Ga naar hoofdinhoud
Deel uitmaken van de Engi Talents Family?

— Nieuws

Deel uitmaken van de Engi Talents Family?

We zijn ondertussen dagelijks met meer dan 300 ENGI'neers aan de slag. Een fantastische bende collega's, die elke dag het beste van zichzelf geeft om het technisch project tot een goed einde te brengen. 

Naast heel wat uitdagende projecten, organiseren we het hele jaar door activiteiten. Dit is telkens een ideale kans om ENGI'neers te leren kennen en later kennis uit te wisselen. 

Zin om deel uit te maken van de Engi Talents Family? Contacteer ons! 


Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Investeren in expertise, het blijft onze missie!

Ook in 2023 blijven we inzetten op kennisdeling & expertise.

Ons kantoor in Roeselare verhuist!

Na 27 jaar verlaten we onze kantoren in Roeselare en verhuizen we naar een nieuwe locatie!

Fijne feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur! 🎄🥳

Dagelijks je talenten ontwikkelen, dit kan bij Engi Talents!

Engineering evolueert constant. Naast het Engi Support Center en de nodige ondersteuning staan we met plezier paraat om je te helpen groeien in jouw kunnen!

Trends Gazellen

Op 20/04/2022 werden de Trends Gazellen bekend gemaakt, en met veel trots kunnen we melden dat wij op 9e plaats zijn geëindigd. Dit in de categorie van de snelst groeiende (grote) bedrijven in West-Vlaanderen!

Engi Talents on the move

Je amuseren in je job is voor Engi Talents een belangrijk aandachtspunt. Daarom organiseren we jaarlijks onder andere de afterwork fietsritten. Een ideale manier om je collega's beter te leren kennen en ondertussen aan je conditie te werken. Van de zodra de corona maatregelen het toelaten, staan we weer in de startblokken!

Nancy De Backere 25 jaar in dienst bij Engi Talents

Nancy De Backere was erbij van bij de start en volgde het verhaal van Engi Talents van op de eerste rij. Een verhaal van bijleren, aanpassen en groeien.

Genomineerd Trends Gazellen 2021!

Met trots mogen wij aankondigen dat wij genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven in West - Vlaanderen! Een trends gazelle word je op basis van harde groeicijfers in groei, omzet en personeel.

+32 51 261 881