Ga naar hoofdinhoud
Nancy De Backere 25 jaar in dienst bij Engi Talents

— Nieuws

Nancy De Backere 25 jaar in dienst bij Engi Talents

Een vliegende start

Voor de start van Engi Talents moeten we terug naar oktober 1995, toen in Roeselare MIDES werd opgericht als spin-off van Polydesign, het latere Randstad professionals. Nancy werkte er als management assistent en kreeg de kans om mee te stappen in het MIDES verhaal.

Nancy: “Met de oprichting van MIDES wilden we een antwoord bieden op de stijgende vraag naar technische profielen in West-Vlaanderen. We haalden meteen grote namen zoals Bombardier Transportation en Bekaert als klant binnen. Een vliegende start. “Voor Bombardier werkten we mee aan de eerste testen voor het prestigieuze Eurotunnel project ”

Groei in aanbod en regio

“In de beginjaren lag de focus vooral op CAD-engineering. Een voor de hand liggende keuze, gezien het grote aantal machinebouwers in West-Vlaanderen. Op vandaag is het aanbod veel breder. Naast CAD-engineering biedt Engi Talents ook ondersteuning op het vlak van project support & management en 3d scanning & plant lay-out. Door de jaren heen breidde ook onze regio uit. Op vandaag telt Engi Talents meer dan 200 ENGI’NEERS over heel Vlaanderen en Nederland.”

Persoonlijke groei

Ook de job van Nancy evolueerde door de jaren heen. “Ik startte als management assistent en groeide in 2008 door naar de functie van accountmanager. Na de overname in 2012 werd mijn klantenportefeuille te groot en herverdeeld. Met de uitbreiding naar het oosten van het land, werd collega Bert Heylen als Operations Manager Oost verantwoordelijk voor de oostelijke regio, ikzelf nam het westen op mij als Operations Manager West. Vandaag werk ik als Backoffice & Finance Manager.”


10 tips om optimaal te genieten van je vakantie

Heb je moeite om in de vakantiemodus te komen? Lees dan zeker eens de onderstaande 10 tips.

Engi Talents on the move

Je amuseren in je job is voor Engi Talents een belangrijk aandachtspunt. Daarom organiseren we jaarlijks onder andere de afterwork fietsritten. Een ideale manier om je collega's beter te leren kennen en ondertussen aan je conditie te werken. Van de zodra de corona maatregelen het toelaten, staan we weer in de startblokken!

Genomineerd Trends Gazellen 2021!

Met trots mogen wij aankondigen dat wij genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven in West - Vlaanderen! Een trends gazelle word je op basis van harde groeicijfers in groei, omzet en personeel.

+32 51 261 881