Ga naar hoofdinhoud
Nancy De Backere 25 jaar in dienst bij Engi Talents

— Nieuws

Nancy De Backere 25 jaar in dienst bij Engi Talents

Een vliegende start

Voor de start van Engi Talents moeten we terug naar oktober 1995, toen in Roeselare MIDES werd opgericht als spin-off van Polydesign, het latere Randstad professionals. Nancy werkte er als management assistent en kreeg de kans om mee te stappen in het MIDES verhaal.

Nancy: “Met de oprichting van MIDES wilden we een antwoord bieden op de stijgende vraag naar technische profielen in West-Vlaanderen. We haalden meteen grote namen zoals Bombardier Transportation en Bekaert als klant binnen. Een vliegende start. “Voor Bombardier werkten we mee aan de eerste testen voor het prestigieuze Eurotunnel project ”

Groei in aanbod en regio

“In de beginjaren lag de focus vooral op CAD-engineering. Een voor de hand liggende keuze, gezien het grote aantal machinebouwers in West-Vlaanderen. Op vandaag is het aanbod veel breder. Naast CAD-engineering biedt Engi Talents ook ondersteuning op het vlak van project support & management en 3d scanning & plant lay-out. Door de jaren heen breidde ook onze regio uit. Op vandaag telt Engi Talents meer dan 200 ENGI’NEERS over heel Vlaanderen en Nederland.”

Persoonlijke groei

Ook de job van Nancy evolueerde door de jaren heen. “Ik startte als management assistent en groeide in 2008 door naar de functie van accountmanager. Na de overname in 2012 werd mijn klantenportefeuille te groot en herverdeeld. Met de uitbreiding naar het oosten van het land, werd collega Bert Heylen als Operations Manager Oost verantwoordelijk voor de oostelijke regio, ikzelf nam het westen op mij als Operations Manager West. Vandaag werk ik als Backoffice & Finance Manager.”


Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Benieuwd naar onze nieuwe Blueprint?

Deel uitmaken van de Engi Talents Family?

Dagelijks geven meer dan 300 ENGI'neers het beste van zichzelf!

Investeren in expertise, het blijft onze missie!

Ook in 2023 blijven we inzetten op kennisdeling & expertise.

Ons kantoor in Roeselare verhuist!

Na 27 jaar verlaten we onze kantoren in Roeselare en verhuizen we naar een nieuwe locatie!

Fijne feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur! 🎄🥳

Dagelijks je talenten ontwikkelen, dit kan bij Engi Talents!

Engineering evolueert constant. Naast het Engi Support Center en de nodige ondersteuning staan we met plezier paraat om je te helpen groeien in jouw kunnen!

Trends Gazellen

Op 20/04/2022 werden de Trends Gazellen bekend gemaakt, en met veel trots kunnen we melden dat wij op 9e plaats zijn geëindigd. Dit in de categorie van de snelst groeiende (grote) bedrijven in West-Vlaanderen!

Engi Talents on the move

Je amuseren in je job is voor Engi Talents een belangrijk aandachtspunt. Daarom organiseren we jaarlijks onder andere de afterwork fietsritten. Een ideale manier om je collega's beter te leren kennen en ondertussen aan je conditie te werken. Van de zodra de corona maatregelen het toelaten, staan we weer in de startblokken!

Genomineerd Trends Gazellen 2021!

Met trots mogen wij aankondigen dat wij genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven in West - Vlaanderen! Een trends gazelle word je op basis van harde groeicijfers in groei, omzet en personeel.

+32 51 261 881