Ga naar hoofdinhoud
NIEUW: Flex Pool & Interim Management

— Sales Nieuws

NIEUW: Flex Pool & Interim Management

Sales Talents schakelt een versnelling hoger als total provider.
Met veel enthousiasme en trots kondigen we twee krachtige nieuwe diensten aan: Flex Pool en Interim Management. Deze toevoegingen zijn speciaal ontworpen om onze klanten nog beter van dienst te zijn met staffing oplossingen die perfect aansluiten bij de snelle en flexibele wereld van sales. Hiermee versterken we onze positie als total provider voor onze klanten.

"Bij Sales Talents streven we ernaar om onze klanten voorop te stellen en oplossingen te bieden die écht werken", Elsie Coolsaet, Business Unit Manager bij Sales Talents. We begrijpen de veranderende behoeften van onze klanten en streven ernaar om flexibele, op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan deze behoeften voldoen. Of het nu gaat om een acute nood op korte termijn of om strategische ondersteuning, wij bieden de juiste talenten en aangepaste dienstverlening. 

Flex Pool: onmiddellijke ondersteuning voor acute noden
Snel extra handen nodig voor je intern sales team? Onze Flex Pool to the rescue!

Deze nieuwe Flex Pool-service is een uitbreiding van onze succesvolle consultancy-tak, om bedrijven te ondersteunen bij korte-termijn behoeften, zoals een plotselinge piek in werkdruk door een nieuw uitdagend project of tijdelijke uitval door ziekte ... Ons flex team dat vanaf dag één impact maakt, zelfs voor korte sprintjes van 1 of meerdere weken, is er om je bij te staan wanneer de nood het hoogst is.

Interim Management: Sales & Marketing Expertise op tijdelijke basis
Daarnaast introduceren we even trots Interim Management, een dienst specifiek gericht op het invullen van strategische posities op tijdelijke basis. Naast onze eigen consultants hebben we duurzame partnerships met freelancers binnen sales en marketing. Interim Management richt zich op het invullen van sales en marketing functies, zowel operationeel (sales reps, teamleaders, marketeers, etc.) als strategisch (sales management, product management, etc.). 

De sleutel voor bedrijven die tijdelijk expertise nodig hebben om hun sales strategie te verfijnen of een transitie soepel te laten verlopen. Ideaal voor organisaties die behoefte hebben aan ervaren leiders om hen door transities, groeifasen of opstartprocessen te loodsen. Onze interim managers brengen diepgaande marktkennis en de jarenlange expertise om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zonder de lange termijn-verplichtingen van een vaste aanwerving.

Benieuwd hoe onze Flex Pool of Interim Management jouw bedrijf vooruit kan helpen? Neem contact op & we duiken met veel plezier samen in de details.  

Ons team

Sidney Cansse

Sidney Cansse

Accountmanager | Interim Management


Stuur Sidney een mail

32494702850

Elsie Coolsaet

Elsie Coolsaet

Project Sales Talents | Flex Pool


Stuur Elsie een mail

32471211911


Work Smarter, Not Harder - Ontbijtsessie 05/06 met Anneleen de Lille

Nood aan orde op zaken in je privé of op het werk? Ontdek concrete tips & tricks tijdens onze gratis ontbijtsessie met psychotherapeut Anneleen de Lille. Work smarter, not harder! Wanneer? Woensdag 05/06/2024 9u00 - 12u00 Waar? Zaal Lamot, Mechelen Tarief? Gratis - plaatsen zijn beperkt, reserveer nu om jouw plek te garanderen Inclusief ontbijt en netwerkmoment als afsluit

Werken als Project Consultant bij Sales Talents?

Over consultancy doen heel wat fabeltjes en misvattingen de ronde. Je bent als interimmer aan de slag, je kunt niet doorgroeien en je bent een speelbal die overal waar het nodig is wordt ingezet. Stuk voor stuk misvattingen die we bij Sales Talents makkelijk en met plezier kunnen weerleggen. Wij zetten even voor jou op een rijtje waarom een loopbaan bij ons misschien wel de beste carrièrekeuze is!

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren