Ga naar hoofdinhoud

Sales Nieuws

De wereld van Sales is continu in beweging. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwigheden.

We schrijven over:

— Sales Nieuws

Work Smarter, Not Harder - Ontbijtsessie 05/06 met Anneleen de Lille

Nood aan orde op zaken in je privé of op het werk? Ontdek concrete tips & tricks tijdens onze gratis ontbijtsessie met psychotherapeut Anneleen de Lille. Work smarter, not harder! Wanneer? Woensdag 05/06/2024 9u00 - 12u00 Waar? Zaal Lamot, Mechelen Tarief? Gratis - plaatsen zijn beperkt, reserveer nu om jouw plek te garanderen Inclusief ontbijt en netwerkmoment als afsluit

— Sales Nieuws

NIEUW: Flex Pool & Interim Management

Sales Talents schakelt een versnelling hoger als total provider. Met veel enthousiasme en trots kondigen we twee krachtige nieuwe diensten aan: Flex Pool en Interim Management. Deze toevoegingen zijn speciaal ontworpen om onze klanten nog beter van dienst te zijn met staffing oplossingen die perfect aansluiten bij de snelle en flexibele wereld van sales. Hiermee versterken we onze positie als total provider voor onze klanten.

— Sales Nieuws

Werken als Project Consultant bij Sales Talents?

Over consultancy doen heel wat fabeltjes en misvattingen de ronde. Je bent als interimmer aan de slag, je kunt niet doorgroeien en je bent een speelbal die overal waar het nodig is wordt ingezet. Stuk voor stuk misvattingen die we bij Sales Talents makkelijk en met plezier kunnen weerleggen. Wij zetten even voor jou op een rijtje waarom een loopbaan bij ons misschien wel de beste carrièrekeuze is!

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren