Ga naar hoofdinhoud
Hebben wij een match?

Hebben wij een match?

Gebeten door sales, op zoek naar een uitdagend project en klaar om onze klanten te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden een brede waaier aan uitdagende jobs in de sales en dit in tal van sectoren. Heb jij sales in je DNA, dan vormen we ongetwijfeld de perfecte match.

Ontdek onze vacatures


                           

Eva Cnockaert

Account Manager

 

WAAROM KIEZEN VOOR SALES TALENTS?

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we ondertussen een uitgebreid netwerk konden uitbouwen. Onze expertise in werving en selectie van sales profielen, in combinatie met ons netwerk zorgen ervoor dat we specialist zijn op de markt. 

Wij bouwen een echte partnership op met zowel kandidaat als klant. Beiden staan voor ons centraal. We luisteren specifiek naar de behoeften van de kandidaat om van daaruit de ideale match te maken met 1 van onze klanten. We focussen ons steeds op de optimale oplossing voor iedere partij.

Onze nazorg en follow up achteraf zorgt ervoor dat we snel kunnen ingrijpen indien nodig. 

Sales Talents is voor ons Account Managers niet alleen een job, maar een passie waardoor we altijd met volle overtuiging voor de perfecte match gaan en daar kan je als kandidaat / klant alleen maar de vruchten van plukken.

WELKE TYPE FUNCTIES HEBBEN WE IN PETTO VOOR JOU?

Als HR-dienstverlener ligt onze focus op salesprofielen.
Voor de volgende type functies kan je bij ons terecht:

Werving & Selectie

Op zoek naar een boeiende vaste uitdaging als sales in binnen- of buitendienst? Wij hebben ongetwijfeld de job waar jouw talent helemaal tot zijn recht komt.

Consultancy

Op zoek naar een boeiende, gevarieerde job bij een topbedrijf op projectbasis? Daar helpen we je graag mee. Zowel korte- als langetermijnprojecten zijn mogelijk. Dit terwijl je toch van de nodige zekerheid van een vast contract en een aantrekkelijk loonpakket geniet.


                               

Vind jouw job!

Junior Inside Sales Representative


Customer Service Medewerker


Customer Service Medewerker


Young Potential


Young Potential


Bekijk alle vacatures


                                        


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                               

Solliciteer spontaan

Heb je bij onze actuele vacatures geen match gevonden? Dan kan je natuurlijk nog altijd een spontane sollicitatie versturen. Vul de gevraagde gegevens hieronder in, en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij Sales Talents.

Spontaan solliciteren