Ga naar hoofdinhoud
Hebben wij een match?

Hebben wij een match?

Gebeten door sales, op zoek naar een uitdagend project en klaar om onze klanten te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden een brede waaier aan uitdagende jobs in de sales en dit in tal van sectoren. Heb jij sales in je DNA, dan vormen we ongetwijfeld de perfecte match.

Ontdek onze vacatures

WELKE TYPE FUNCTIES HEBBEN WE IN PETTO VOOR JOU?

Als HR-dienstverlener ligt onze focus op salesprofielen.
Voor de volgende type functies kan je bij ons terecht:

Werving & Selectie

Op zoek naar een boeiende vaste uitdaging als sales in binnen- of buitendienst? Wij hebben ongetwijfeld de job waar jouw talent helemaal tot zijn recht komt.

Interim

Jouw opstapje naar een vaste job. Zet je talenten in, overtuig en sleep dat vast contract in de wacht bij één van onze klanten.

Consultancy

Op zoek naar een boeiende, gevarieerde job bij een topbedrijf op projectbasis? Daar helpen we je graag mee. Zowel korte- als langetermijnprojecten zijn mogelijk. Dit terwijl je toch van de nodige zekerheid van een vast contract en een aantrekkelijk loonpakket geniet.

Vind jouw job!

Senior Business Developer


Business Developer


Showroomverkoper Badkamers


Showroomverkoper


Interieurvormgever


Bekijk alle vacatures

Solliciteer spontaan

Heb je bij onze actuele vacatures geen match gevonden? Dan kan je natuurlijk nog altijd een spontane sollicitatie versturen. Vul de gevraagde gegevens hieronder in, en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij Sales Talents.

Spontaan solliciteren