Ga naar hoofdinhoud

WERKEN ALS
PROJECT SALES CONSULTANT
BIJ SALES TALENTS?

 

Ontdek onze vacatures!

WAT DOET EEN PROJECT CONSULTANT?

Werken bij Sales Talents als Project Sales Consultant, betekent dat je vast in dienst bent bij Sales Talents, terwijl je de mogelijkheid krijgt om opeenvolgende projecten uit te voeren binnen een brede waaier van verschillende inside sales functies. Customer service, inside sales, import/ export, logistiek bediende, order verwerking, enz… Noem maar op! Bij zowel KMO’s als multinationals en in uiteenlopende sectoren. Alles ligt binnen jouw bereik als Project Consultant! Projecten duren minstens drie maanden en worden in samenspraak met jou verlengd.

100 PROJECT CONSULTANTS EN WE BREIDEN UIT!

Met het oog op een ‘digitale wereld’ krijgen wij naast de vele aanvragen naar internal sales professionals meer en meer vraag naar marketing professionals. Daarom zijn wij op zoek naar creatievelingen en ‘out of the box denkers’.

Houd je van afwisseling en het ondersteunen van ondernemingen? Wil jij dagelijks het verschil maken door creatief mee te denken met een firma en hen tijdelijk uit de nood te helpen?

Dan ben jij de marketeer die wij zoeken en dan is jouw expertise een enorme toevoeging aan ons huidige team!

LET'S MEET!

EXTRA VRAGEN?

Neem contact op met een van onze teamleaders.
 

Evelien Matthé

Teamleader
Antwerpen
 
+32 499 40 42 31

Sidney Cansse

Teamleader
Brussel
 
+32 494 70 28 50

Lieselot Vandamme

Teamleader
West-Vlaanderen
 
+32 499 88 30 70

Katrien Vertriest

Teamleader
Oost-Vlaanderen
 
+32 471 58 00 23

Deborah Popovic

Recruiter
 
 
+32 499 92 27 28

Andere vragen?

Heb je een andere vraag voor Sales Talents? Bel of mail ons gerust. Wij helpen jou graag verder!

+32 56 23 95 30

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Variatie

Als Project Sales Consultant bij Sales Talents is geen enkele dag hetzelfde. De job bruist van variatie en nieuwe uitdagingen. Zo kan je proeven van het werk in verschillende internal sales en marketing-functies in diverse sectoren en bedrijven. Op elk project doe je nieuwe ervaringen op en leer je nieuwe mensen kennen. Kiezen is verliezen? Niet bij Project Sales Talents!

Expertise opbouwen

Bij Project Sales Talents ontpopt een Project Sales Consultant zich tot een expert en rolmodel binnen de internal sales of marketing. Je beschikt over een stevige rugzak vol kennis en ervaring, die je hebt opgedaan op verschillende projecten. Bovendien krijg je vanuit Sales Talents continu de kans om te groeien, evolueren en bij te leren. Dit alles door de persoonlijke begeleiding van een dedicated teamleader. Via een maatwerk van online trainingen, persoonlijke coaching en on-the-job opleidingen groei je dus uit tot een nóg betere versie van jezelf!

Salarispakket

Project Sales Consultants zijn vast in dienst bij Sales Talents en krijgen dan ook een contract van onbepaalde duur. Daarnaast ontvangen ze een marktconform maandloon en kunnen ze rekenen op een mooi pakket aan extralegale voordelen. Aangezien ze op projectbasis werken en dus op verschillende locaties komen, krijgen ze als kers op de taart een prachtige Mini 5D met tankkaart, zodat ze zich flexibel kunnen verplaatsen.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je op zoek naar een vaste job boordevol variatie? Dan is werken als Project Sales Consultant ongetwijfeld iets voor jou!

Daarbovenop word je omringd door een team van fantastische collega’s, rijd je rond in een prachtige wagen en kan je vertrouwen op een persoonlijke ondersteuning en coaching.

SOLLICITEER VANDAAG NOG!

Voor Sales, door Sales! It’s a Sales Talents’ lifestyle.
Solliciteer vandaag nog bij Sales Talents!

Start je avontuur!

+32 56 239 530