Ga naar hoofdinhoud

WERKEN ALS
PROJECT SALES CONSULTANT
BIJ SALES TALENTS?

 

Ontdek onze vacatures!

WAT DOET EEN PROJECT CONSULTANT?

Werken bij Sales Talents als Project Sales Consultant, betekent dat je vast in dienst bent bij Sales Talents, terwijl je de mogelijkheid krijgt om opeenvolgende projecten uit te voeren binnen een brede waaier van verschillende inside sales functies. Customer service, inside sales, import/ export, logistiek bediende, order verwerking, enz… Noem maar op! Bij zowel KMO’s als multinationals en in uiteenlopende sectoren. Alles ligt binnen jouw bereik als Project Consultant! Projecten duren minstens drie maanden en worden in samenspraak met jou verlengd.

100 PROJECT CONSULTANTS EN WE BREIDEN UIT!

Met het oog op een ‘digitale wereld’ krijgen wij naast de vele aanvragen naar internal sales professionals meer en meer vraag naar marketing professionals. Daarom zijn wij op zoek naar creatievelingen en ‘out of the box denkers’.

Houd je van afwisseling en het ondersteunen van ondernemingen? Wil jij dagelijks het verschil maken door creatief mee te denken met een firma en hen tijdelijk uit de nood te helpen?

Dan ben jij de marketeer die wij zoeken en dan is jouw expertise een enorme toevoeging aan ons huidige team!

LET'S MEET!

Ons team

Leen Goossens

Teamleader
Regio Antwerpen


Stuur Leen een mail

32479513519

Sidney Cansse

Teamleader
Regio Brussel


Stuur Sidney een mail

32494702850

Mariane Van de Velde

Teamleader
Regio Brussel


Stuur Mariane een mail

32474106265

Katrien Vertriest

Teamleader
Regio Oost-Vlaanderen


Stuur Katrien een mail

32471580023

Lieselot Vandamme

Teamleader
Regio West-Vlaanderen


Stuur Lieselot een mail

32499883070

Eva Cnockaert

Teamleader
Regio West-Vlaanderen


Stuur Eva een mail

32474734478

Gil D'heedene

Business Development Assistant
Regio West-Vlaanderen


Stuur Gil een mail

32483603619

Deborah Popovic

Recruiter


Stuur Deborah een mail

32499922728

Elsie Coolsaet

Business Unit Manager


Stuur Elsie een mail

32471211911

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Variatie

Als Project Sales Consultant bij Sales Talents is geen enkele dag hetzelfde. De job bruist van variatie en nieuwe uitdagingen. Zo kan je proeven van het werk in verschillende internal sales en marketing-functies in diverse sectoren en bedrijven. Op elk project doe je nieuwe ervaringen op en leer je nieuwe mensen kennen. Kiezen is verliezen? Niet bij Project Sales Talents!

Expertise opbouwen

Bij Project Sales Talents ontpopt een Project Sales Consultant zich tot een expert en rolmodel binnen de internal sales of marketing. Je beschikt over een stevige rugzak vol kennis en ervaring, die je hebt opgedaan op verschillende projecten. Bovendien krijg je vanuit Sales Talents continu de kans om te groeien, evolueren en bij te leren. Dit alles door de persoonlijke begeleiding van een dedicated teamleader. Via een maatwerk van online trainingen, persoonlijke coaching en on-the-job opleidingen groei je dus uit tot een nóg betere versie van jezelf!

Salarispakket

Project Sales Consultants zijn vast in dienst bij Sales Talents en krijgen dan ook een contract van onbepaalde duur. Daarnaast ontvangen ze een marktconform maandloon en kunnen ze rekenen op een mooi pakket aan extralegale voordelen. Aangezien ze op projectbasis werken en dus op verschillende locaties komen, krijgen ze als kers op de taart een prachtige Mini 5D met tankkaart, zodat ze zich flexibel kunnen verplaatsen.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je op zoek naar een vaste job boordevol variatie? Dan is werken als Project Sales Consultant ongetwijfeld iets voor jou!

Daarbovenop word je omringd door een team van fantastische collega’s, rijd je rond in een prachtige wagen en kan je vertrouwen op een persoonlijke ondersteuning en coaching.

SOLLICITEER VANDAAG NOG!

Voor Sales, door Sales! It’s a Sales Talents’ lifestyle.
Solliciteer vandaag nog bij Sales Talents!

Start je avontuur!

+32 56 239 530