Ga naar hoofdinhoud
OP ZOEK NAAR SALES TALENT?

OP ZOEK NAAR SALES TALENT?

Op zoek naar net die top professional in sales, een dynamische medewerker die in binnen- of buitendienst dag na dag het verschil maakt? Wel, dat talent hebben we voor u. Of u nu op zoek bent naar een young potential of ervaren project consultant: wij zorgen voor de juiste kandidaat die past binnen uw organisatie en snel voor rendement zorgt.

THUIS IN VERSCHILLENDE DOMEINEN

Als HR-dienstverlener ligt onze focus op salesprofielen. Verschillende formules, op zowel korte- als langetermijn, zijn mogelijk:

Werving & Selectie

Op zoek naar een top professional in binnen- of buitendienst die u vast wilt aanwerven? Onze ervaren recruiters hebben de geschikte kandidaat ongetwijfeld al op het oog. Zorgvuldig gescreend en met sales in de genen.

Consultancy

Op zoek naar een snel inzetbare project consultant die zich engageert voor uw korte- of langetermijnproject? Onze top professionals bieden continuïteit en boeken resultaat.

Ons team

Anaïs De Winter


Uw hoofdkantoor ligt in West- of Oost-Vlaanderen? Neem contact op met Anaïs De Winter.

Stuur Anaïs een mail

0473542075

Stijn Demeulemeester


Uw hoofdkantoor ligt in Antwerpen of Limburg? Neem contact op met Stijn Demeulemeester.

Stuur Stijn een mail

0474573028

Kersten Lauwerys


Uw hoofdkantoor ligt in Vlaams-Brabant of Brussel? Neem contact op met Kersten Lauwerys.

Stuur Kersten een mail

0499907244

Michèle Stassen


Uw hoofdkantoor ligt in Wallonië?
Neem contact op met Michèle Stassen.

Stuur Michèle een mail

0475971134

Talenten

Met meer dan 100.000 talenten in onze talentpool beschikken we ongetwijfeld over het grootste netwerk op de markt.

Plaatsingen

Meer dan 1.200 sales professionals hielpen we al aan een uitdagende job/project. Zorgvuldig geselecteerd en perfect matchend met de job.

Procent

43% van de gescreende kandidaten zetten we ook effectief aan het werk. Een percentage waar we met recht en reden fier op zijn.

 

WAT IS PROJECT SALES TALENTS?

Een tijdelijk tekort opvangen of een project van bepaalde duur waar u sales talent voor nodig hebt? Bij Sales Talents beschikken we over een vast  team van ervaren en professionele project consultants die snel ingeschakeld kunnen worden.
Stuk voor stuk specialisten met bewezen expertise en ervaring. Uw binnendienst versterken en de continuïteit garanderen? Reken maar op Project Sales Talents.

 

VOOR WELKE PROFIELEN KUN JE BIJ ONS TERECHT?

Internal Sales

Een binnendienst medewerker met commercialiteit in de genen en overtuigingskracht? Wij hebben een waaier aan internal sales profielen die klaarstaan om de uitdaging aan te gaan.

External Sales

Sales Talent dat je vol overtuiging de baan op kunt sturen? Vast of op projectbasis? Wij zorgen voor de perfecte match en rendement.

Retail Sales

Actief in fashion, luxe, food, DIY of in een technische omgeving en op zoek naar geschikte managers, verkoops- en toonzaalmedewerkers? Wij hebben een stevige talentpool om uit te vissen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                               

Interesse gewekt?

Een nieuwe vacature? Een nieuw project? Meer weten over onze services?
Ontdek meteen hoe ons team het verschil kan maken!

Neem contact op