Ga naar hoofdinhoud
OP ZOEK NAAR SALES TALENT?

OP ZOEK NAAR SALES TALENT?

Wilt u uw salesteam naar een volgend niveau tillen? Nood aan (tijdelijke) ondersteuning op de customer service-afdeling? Op zoek naar een showroomverkoper die dag na dag het verschil maakt? Wel, dat talent hebben we voor u. Of u nu op zoek bent naar een young potential of ervaren medewerker: wij zorgen voor de juiste kandidaat die past binnen uw organisatie en snel voor rendement zorgt.

Contacteer ons

THUIS IN VERSCHILLENDE DOMEINEN

We zijn er voor sales, door sales.
Verschillende formules, op zowel korte als lange termijn, zijn mogelijk:

 

Werving & Selectie

Op zoek naar een commerciële professional die u vast wilt aanwerven? Onze ervaren recruiters gaan op basis van de door u vooropgestelde criteria op zoek naar de perfecte match. Zorgvuldig gescreend en met sales in de genen.

Consultancy

Op zoek naar een snel inzetbare project consultant die zich engageert voor uw korte- of lange termijnproject? Onze top professionals bieden continuïteit en boeken resultaat.

Ons team

Anaïs De Winter


Uw hoofdkantoor ligt in Limburg of Oost-Vlaanderen? Neem contact op met Anaïs De Winter.

Stuur Anaïs een mail

0473542075

Kersten Lauwerys


Uw hoofdkantoor ligt in Antwerpen of Brussel? Neem contact op met Kersten Lauwerys.

Stuur Kersten een mail

0499907244

Ellen Van Geluwe


Uw hoofdkantoor ligt in West-Vlaanderen? Neem contact op met Ellen Van Geluwe.

Stuur Ellen een mail

0499883073

Michèle Stassen


Uw hoofdkantoor ligt in Luik? Neem contact op met Michèle Stassen.

Stuur Michèle een mail

0475971134

Thierry Schlomer


Uw hoofdkantoor ligt in Wallonië? Neem contact op met Thierry Schlomer.

Stuur Thierry een mail

0491713714

VOOR WELKE PROFIELEN KUN JE BIJ ONS TERECHT?

External Sales

Commercieel talent dat je vol overtuiging de baan op kan sturen? Nood aan een Sales Manager die de neuzen in dezelfde richting krijgt? Wij zorgen voor de perfecte match en rendement.

Internal Sales

Een commerciële binnendienstmedewerker nodig? Vast of op projectbasis? Wij hebben een waaier aan internal sales profielen die klaarstaan om de uitdaging aan te gaan.

Technical Sales

Nood aan iemand die zowel technisch als commercieel onderlegd is? Op zoek naar een technisch expert die jouw klanten kan adviseren en begeleiden in het verkooptraject? Wij beschikken over het juiste netwerk!

Retail Sales

Actief in retail en op zoek naar geschikte managers of showroomedewerkers? Wij hebben een stevige talentpool om uit te vissen.

Marketing

Op zoek naar een creatieve marketeer? Of eerder een analytisch denker? Wij brengen je graag in contact met onze marketing talenten.

 

CONTACTEER ONS

Een nieuwe vacature? Een nieuw project? Meer weten over onze services? Deel hieronder je verwachtingen en we contacteren je zo snel mogelijk terug!

Talenten

Met meer dan 100.000 talenten in onze talentpool beschikken we ongetwijfeld over het grootste netwerk op de markt.

Plaatsingen

Meer dan 1.200 sales professionals hielpen we al aan een uitdagende job/project. Zorgvuldig geselecteerd en perfect matchend met de job.

Procent

43% van de gescreende kandidaten zetten we ook effectief aan het werk. Een percentage waar we met recht en reden fier op zijn.

+32 56 239 530