Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Onze sector is continu in beweging. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwigheden. We delen de laatste inzichten, aangevuld met onze eigen ervaringen.

We schrijven over:

Innovatie in sales: Een vooruitblik op de toekomst.

— Sales Nieuws

Innovatie in sales: Een vooruitblik op de toekomst.

Als gevolg van technologische ontwikkelingen ondergaat de wereld van sales ingrijpende veranderingen. De vraag die zich opdringt is of B2B sales nog wel een toekomst heeft. Het is waar dat de verkoopstrategieën veranderen, maar de toekomst van B2B sales is veelbelovend. In deze blogpost gaan we dieper in op de veranderingen die plaatsvinden in de wereld van sales.

Ontdek de wereld van wijn door de ogen van Gil
My job in 60 seconds: Joris

— Project Consultant aan het woord

My job in 60 seconds: Joris

Ontmoet Joris, een Project Sales Consultant die vooral geniet van het sociale aspect van zijn werk en het ontmoeten van nieuwe mensen. Voor hem is het een van de grootste voordelen van zijn functie om van anderen te kunnen leren. Benieuwd naar zijn verhaal? Ontdek het in deze aflevering.

De geheime ingrediënten van Sidney Cansse

— Fun facts

De geheime ingrediënten van Sidney Cansse

Sidney Cansse, Account Manager Project Staffing, heeft een verrassende hobby die hij deelt met zijn vrouw. In zijn vrije tijd werkt hij samen met zijn vrouw in een foodtruck, waar ze de meest verrukkelijke pizza's maken voor verschillende events. Benieuwd naar de geheime ingrediënten van Sidney's pizza's? Lees dan snel verder!

B2B sales, ten dode opgeschreven?

— Uit eigen ervaring

B2B sales, ten dode opgeschreven?

December, it’s the most wonderful time of the year…. of toch niet? De feestdagen wekken bij sommigen erg warme gevoelens op, terwijl bij anderen de nekharen ervan overeind gaan staan. Nu de Goedheiligman ons land opnieuw heeft verlaten, kunnen we ons allemaal beginnen opmaken voor een resem familiefeesten.

Kersten Lauwerys, onze eigen goalkeeper
A Sales Day of Ilse Poffé

— A Sales Day Of

A Sales Day of Ilse Poffé

Maak kennis met Ilse Poffé! Ilse startte 6 maanden geleden met haar eerste project bij Sales Talents als Project Sales Consultant. Wij gingen mee op pad en volgden haar een hele dag lang op project. Benieuwd hoe haar werkdag eruitziet? Ontdek het hier.

Recontrez Noémie, la Globe Trotteuse de Sales Talents
My job in 60 seconds: Kim
Waar is dat feestje, bij Leen is dat feestje!
+32 56 239 530