Ga naar hoofdinhoud
Voor Sales, door Sales

Voor Sales, door Sales

Het salesbloed stroomt ons dan ook door de aderen. Al meer dan 15 jaar zijn we gespecialiseerd in salesprofielen. Onze services? We focussen ons op werving & selectie, project consultancy en interim management. We maken deel uit van de groep House of Talents.
 
Wil je graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen ons bedrijf? Neem dan een kijkje bij de interne vacatures van House of Talents om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou beschikbaar zijn.
 
WIJ ZIJN ER VOOR SALES EN DOOR SALES
 
Wij ondersteunen bedrijven in hun zoektocht naar geschikte sales profielen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we ondertussen een uitgebreid netwerk konden uitbouwen.
 
Reken op een gespecialiseerde en doortastende aanpak, zorgvuldig geselecteerde profielen, ervaren recruiters met ruime ervaring en de focus op een langetermijnrelatie. Samen groeien, daar draait het om.
Talenten

Met meer dan 100.000 talenten in onze talentpool beschikken we ongetwijfeld over het grootste netwerk op de markt.

Plaatsingen

Meer dan 3.485 sales professionals hielpen we al aan een uitdagende job/project. Zorgvuldig geselecteerd en perfect matchend met de job.

Procent

43% van de gescreende kandidaten zetten we ook effectief aan het werk. Een percentage waar we met recht en reden fier op zijn.

Benieuwd naar meer?

Een nieuwe vacature? Een nieuw project?
Meer weten over onze services? Ontdek meteen hoe ons team het verschil kan maken!

Contacteer ons

+32 56 239 530