Ga naar hoofdinhoud
Over ons

Over ons

Als HR-dienstverlener maken wij deel uit van House of Talents, een HR-groep met 10 niches en gespecialiseerd in knelpuntberoepen.
Vandaag bestaat House of Talents uit 10 bedrijven: Care Talents, Engi Talents, Executive Talents, Financial Talents, Food Talents, HR Talents, ICT Talents, Sales Talents, Science Talents en Technical Talents.

             

WIJ ZIJN ER VOOR SALES EN DOOR SALES


Het salesbloed stroomt ons dan ook door de aderen. Al meer dan 12 jaar zijn we gespecialiseerd in salesprofielen en dit voor zowel binnen- als buitendienst en dit voor zowel korte- als langetermijnprojecten. Onze services? We focussen ons op werving & selectie en consultancy.

Wij ondersteunen bedrijven in hun zoektocht naar geschikte sales profielen. We beschikken over een ruime pool van dynamische medewerkers, met een brede waaier aan skills, die stuk voor stuk thuis zijn in hun vakdomein. Reken op een gespecialiseerde en doortastende aanpak, zorgvuldig geselecteerde profielen, ervaren consultants met ruime ervaring en de focus op een langetermijnrelatie. Samen groeien, daar draait het om.

Talenten

Met meer dan 100.000 talenten in onze talentpool beschikken we ongetwijfeld over het grootste netwerk op de markt.

Plaatsingen

Meer dan 1.200 sales professionals hielpen we al aan een uitdagende job/project. Zorgvuldig geselecteerd en perfect matchend met de job.

Procent

43% van de gescreende kandidaten zetten we ook effectief aan het werk. Een percentage waar we met recht en reden fier op zijn.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                               

Benieuwd naar meer?

Een nieuwe vacature? Een nieuw project?
Meer weten over onze services? Ontdek meteen hoe ons team het verschil kan maken!

Contacteer ons