Ga naar hoofdinhoud
My job in 60 seconds: Marijke

My job in 60 seconds: Kim

Maak kennis met Kim, Project Sales Consultant. Communicatie is de sleutel tot succes, een advies dat Kim steevast gebruikt in haar job. Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het hier.

My job in 60 seconds: Karen

Karen is Project Sales Consultant. De variatie in bedrijfsculturen zorgt ervoor dat ze elke dag opnieuw het beste van haar zelf kan geven. Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het in deze aflevering.

My job in 60 seconds: Suzan

Suzan is Project Sales Consultant. Haar strategie om klantentevredenheid te verhogen? Een duidelijke en heldere communicatie met de klant! Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het in deze aflevering.

My job in 60 seconds: Jasper

Jasper is Project Sales Consultant. Hij handelt naar zijn visie en geeft elke dag het beste van zichzelf om de gewenste resultaten te behalen. Benieuwd naar zijn traject? Ontdek het hier in zijn aflevering.

My job in 60 seconds: Dominique

Dominique is Project Sales Consultant. Een goede service bieden aan iedere klant is voor haar dé drijfveer om voluit te gaan in haar job. Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het hier in haar aflevering.

My job in 60 seconds: Mathias

Mathias is Project Sales Consultant. Met zijn grote talenknobbel biedt de job hem diverse mogelijkheden binnen verschillende sectoren. Benieuwd naar zijn traject? Ontdek het hier in zijn aflevering.

+32 56 239 530