Ga naar hoofdinhoud

Project Consultant aan het woord

Sales Talents stelt maar liefst 100 Project Consultants te werk. Ben jij ook benieuwd naar hun verhalen? Ontdek hier wat onze talenten te vertellen hebben over hun ervaring als Project Consultant.

We schrijven over:

— Project Consultant aan het woord

My job in 60 seconds: Isabelle

Maak kennis met Isabelle, een Project Sales Consultant die zich vooral verheugt op het ontmoeten van nieuwe mensen en het ervaren van diverse bedrijfsculturen. Ze zet zich in om niet alleen de klant tevreden te stellen, maar ook de eindklanten. Benieuwd naar haar verhaal? Ontdek het in deze aflevering.

— Project Consultant aan het woord

My job in 60 seconds: Sarah

Sarah is Project Sales Consultant met een brandend vuur voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het verkennen van diverse bedrijven en hun manier van werken. Voor haar is elke dag een avontuur vol nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om bij te leren. Benieuwd naar haar verhaal? Ontdek het in deze aflevering.

— Project Consultant aan het woord

My job in 60 seconds: Joris

Ontmoet Joris, een Project Sales Consultant die vooral geniet van het sociale aspect van zijn werk en het ontmoeten van nieuwe mensen. Voor hem is het een van de grootste voordelen van zijn functie om van anderen te kunnen leren. Benieuwd naar zijn verhaal? Ontdek het in deze aflevering.

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren