Ga naar hoofdinhoud
My job in 60 seconds: Mathias

My job in 60 seconds: Joris

Ontmoet Joris, een Project Sales Consultant die vooral geniet van het sociale aspect van zijn werk en het ontmoeten van nieuwe mensen. Voor hem is het een van de grootste voordelen van zijn functie om van anderen te kunnen leren. Benieuwd naar zijn verhaal? Ontdek het in deze aflevering.

My job in 60 seconds: Kim

Maak kennis met Kim, Project Sales Consultant. Communicatie is de sleutel tot succes, een advies dat Kim steevast gebruikt in haar job. Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het hier.

My job in 60 seconds: Marijke

Marijke is Project Sales Consultant. Het sociaal contact is een pluspunt maar de afwisseling in haar job is voor haar de stimulans om alles uit de kast te halen. Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het in deze aflevering.

My job in 60 seconds: Karen

Karen is Project Sales Consultant. De variatie in bedrijfsculturen zorgt ervoor dat ze elke dag opnieuw het beste van haar zelf kan geven. Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het in deze aflevering.

My job in 60 seconds: Suzan

Suzan is Project Sales Consultant. Haar strategie om klantentevredenheid te verhogen? Een duidelijke en heldere communicatie met de klant! Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het in deze aflevering.

My job in 60 seconds: Jasper

Jasper is Project Sales Consultant. Hij handelt naar zijn visie en geeft elke dag het beste van zichzelf om de gewenste resultaten te behalen. Benieuwd naar zijn traject? Ontdek het hier in zijn aflevering.

My job in 60 seconds: Dominique

Dominique is Project Sales Consultant. Een goede service bieden aan iedere klant is voor haar dé drijfveer om voluit te gaan in haar job. Benieuwd naar haar ervaring? Ontdek het hier in haar aflevering.

+32 56 239 530