Ga naar hoofdinhoud

Learning & development

Graag willen we in 2023 een focus leggen op learning & development. Met gerichte opleidingen aan te bieden willen we investeren in jou als talent zodat je steeds verder kan groeien in je job, nieuwe competenties kan ontwikkelen en reeds opgebouwde kennis verder kan uitbreiden.

Rules of the game! Vooraleer je inschrijft, willen we eerst nog even enkele praktische zaken aanhalen.
 
 • Het al dan niet actief deelnemen aan trainingen is je eigen keuze, naast de onboarding opleiding ben je tot geen enkele opleiding verplicht.
 • Wanneer je ingeschreven bent, wordt er wel verwacht dat je aanwezig bent tenzij er een ziektebriefje kan voorgelegd worden of indien er een uitzonderlijke en/of onvoorziene oorzaak aan de basis ligt. Het spreekt voor zich dat je op voorhand verwittigd indien je niet aanwezig kan zijn.
 • Zeg je frequent trainingen af? Dan houden we hier rekening mee en wordt dit mee opgenomen in je eindejaarsevaluatie. 

Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina. 

ONBOARDING TRAINING SCIENCE TALENTS

Tijdens de onboardingstraining worden jullie wegwijs gemaakt in het consultancy gebeuren. Praktische zaken zoals timesheets, afwezigheden, vakantieaanvragen etc. maar ook jouw evolutie als consultant, ons ambassadorship en niet te vergeten the fun part of being a consultant. Kortom, na deze opleiding heeft consultancy voor jou geen geheimen meer. Deze opleiding gaat door in het Elewijt Center (Tervuursesteenweg 564, 1982 Zemst) en wordt in het Nederlands gegeven. De opleiding gaat telkens door van 16u30-19u gevolgd door een aansluitend diner tot 21u. Hieronder vind je de momenten terug doorheen het jaar:

 • Onboarding 1: 15 februari 
 • Onboarding 2: 19 april
 • Onboarding 3: 19 juni
 • Onboarding 4: 24 augustus
 • Onboarding 5: 19 okotber
 • Onboarding 6: 11 december 

INSIGHTS DISCOVERY: THE JOURNEY (1)

Deze opleiding helpt je te herkennen dat ieder mens uniek is, andere behoeften en verwachtingen heeft en een andere stijl van communiceren en werken. Insights Discovery gebruikt een eenvoudig vier kleurenmodel om je te helpen jouw persoonlijke voorkeuren te onthouden en gemakkelijker gevoelens en voorkeuren van anderen te identificeren. Tijdens deze training verken je jouw eigen unieke kleurenmix!

Deze training gaat door in het Elewijt Center op volgende momenten: 

 • Sessie 1: 3 mei van 9u tot 17u
 • Sessie 2: 23 november van 9u tot 17u

Voor wie? Je Career Manager zal hier zelf contact voor opnemen. 

INSIGHTS DISCOVERY: POWERFUL COMMUNICATION (2)

Krachtige communicatie heeft alles te maken met de juiste woordkeuze en timing. Om elkaar zo goed mogelijk te begrijpen is het belangrijk om de communicatiestijl en de lichaamstaal van de gesprekspartner in te schatten en je eigen communicatie daarop af te stemmen. In deze opleiding wordt aandacht besteed aan communicatie, lichaamstaal, hoe je feedback geeft en ontvangt, hoe je een moeilijke boodschap overbrengt enz. Het zal je helpen jouw doelen te bereiken door middel van effectieve communicatie.

Dit is een vervolgopleiding van de eerste Insights Discovery Training en gaat door in het Elewijt Center op volgende momenten: 

 • Sessie 1: 1 juni van 14u tot 18u
 • Sessie 2: 30 november van 14u tot 18u

Voor wie? Je Career Manager zal hier zelf contact voor opnemen. Consultants met de meeste anciënniteit krijgen hier voorrang. 

BAAS IN JE EIGEN BREIN

Aan het eind van deze opleiding heb je meer inzichten verworven over de werking van ons brein en het effect van stress. Je leert omgaan met allerhande storingsfactoren en krijgt tips voor het stellen van prioriteiten en focus. Zaken die aan bod komen tijdens de opleiding zijn onder andere: omgaan met allerhande stoorzenders tijdens het werk, multitasking & focustasking. Je leert kleine taken differentiëren van grote projecten en vervolgens hoe je de juiste prioriteiten kan stellen. Daarnaast wordt er stil gestaan bij de kracht van "neen" zeggen, planning & agendabeheer, het belang van goede communicatie en oplossingsgericht denken. De opleiding wordt afgesloten met individuele en groepsoefeningen gevolgd door een actieplan. 

Deze training gaat door in het Elewijt Center op volgende momenten: 

 • Sessie 1: 28 maart 
 • Sessie 2: 16 mei

Voor wie? Doelpubliek zijn consultants die langer dan één jaar in dienst zijn. Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar, we hanteren hier dan ook het principe "first come, first served". Indien de plaatsen reeds volzet zijn, kom je op een wachtlijst te staan. Ben je nog geen jaar in dienst en heb je wel interesse, dan kan je je steeds op de wachtlijst plaatsen.

Gelieve voor de sessie van 28 maart in te schrijven ten laatste tegen 20 maart, en voor de sessie van 16 mei ten laatste tegen 1 mei

PROJECT MANAGEMENT

Deze opleiding wordt verwacht in Q3-Q4 van 2023. 

Met Project Management leer je hoe één of meerdere projecten planmatig te beheren. Deze training gaat over de planning, doelstellingen, middelen, tijd, opvolging, nazorg van het project en hoe je dit efficiënt aanpakt. Efficiënt project management verhoogt de slaagkansen van jouw project, zorgt voor een goed risicobeheer én voor het behalen van de beoogde deadlines en resultaten. 

BASISOPLEIDING FRANS

Deze opleiding gaat online door en vereist een basiskennis Frans. 

 • De volgende sessie wordt verwacht in Q1-Q2 2024

Let op: deze opleiding gaat enkel door indien er voldoende ingeschrevenen zijn. Schrijf je in via onderstaand formulier, en je Career Manager brengt je op de hoogte of de opleiding kan doorgaan en wanneer & waar deze zal plaatsvinden. 

TECHNICAL WRITING

Deze opleiding gaat online door en wordt verwacht in Q2-Q3 van 2023. Het focust op het verbeteren van de technische schrijfvaardigheid op het gebied van procedures, instructies & afwijkingen en CAPA's. Onderstaande zaken komen aan bod: 

 • Voorbeelden herschrijven volgens de 5C's van technisch schrijven
 • Visuals, stroomdiagrammen en RACI's integreren
 • Gebruik van aandachtstekens om menselijke fouten te beperken
 • Schrijven & rapporteren van afwijkingen & andere kwaliteitsverslagen
 • Perfecte oorzakenonderzoeken uitvoeren en corrigerende/preventieve maatregelen formuleren
 • Bespreken van de learnings
 • Onze technische schrijfvaardigheid verbeteren op het gebied van procedures, instructies en afwijkingen, CAPA's.

Deze training bestaat uit 7 sessies die telkens doorgaan van 18u tot 20u online via Zoom. Alle sessies dienen gevolgd te worden: 15/05 - 5/06 - 19/06 - 08/05 - 09/05 - 22/05 - 23/05.

OPLEIDINGEN CEVORA

Taal: Deze opleidingen worden aangeboden in Nederlands, Frans & Engels.

 • Kunnen op aanvraag
 • Opties kunnen op het platform bekeken worden. Wil je een opleiding volgen? Neem hier dan contact voor op met je Career Manager

Het Cevora platform kan je hier raadplegen.

Geef via onderstaand formulier aan voor welke opleidingen je graag zou inschrijven. Je Career Manager zal je aanvraag behandelen en verder contact opnemen met jou. 

Ik schrijf me in voor:
+32 16 309 509