Ga naar hoofdinhoud

House of Talents bestaat uit 12 gespecialiseerde bedrijven in België die meer dan 3000 talenten inzetten, elk gericht op knelpuntberoepen & talentmanagement. Succes is een attitude ... Talent aantrekken zit in ons DNA en daar kunt u als werkgever van genieten.

Ons talent zorgt mee voor uw succes, ze staan klaar voor de invulling van zowel korte- als langetermijnprojecten. Een oplossing op maat? Alles is mogelijk. Met House of Talents gaan we voor niets minder dan kwaliteit, onze talenten zorgen ervoor dat uw bedrijf naar het hoogste niveau getild wordt.

Onze dochterbedrijf Science Talents zet zich dagdagelijks in om bedrijven in de farmaceutische industrie te ontzorgen. Hun wetenschappelijk talent staat klaar om uw noden op korte en lange termijn op te vangen.

Contacteer ons

Ontdek Science Talents:

Reeds een decennium lang zijn we met Science Talents een vertrouwde en gewaardeerde partner voor verschillende belangrijke spelers binnen de farmaceutische industrie. We voorzien bedrijven van talent in Productie, Labo, R&D, Medical Affairs, Regulatory Affairs, Market Access, Compliance, Quality Assurance, Clinical Research, Sales & Marketing en ga zo maar verder! Met onze focus op wetenschappelijk talent maken we werkelijk het verschil en kunnen we kwaliteit garanderen, wij zijn thuis in uw sector.

Way of working

Science Talents heeft twee verschillende business lines: consultancy en werving & selectie voor nicheprofielen. Onze consultants kunnen op twee manieren bij de klant aan de slag: met een vast contract in loondienst óf op freelancebasis. Voor klanten die op zoek zijn naar een specifiek nicheprofiel, bieden we werving en selectie aan waarbij we op zoek gaan naar de perfecte kandidaat om permanent bij onze klant in dienst te gaan.

Administratieve rompslomp? Dit vermijden we door één contactpersoon die uw bedrijf doorgrondt en al uw vacatures van A tot Z opvolgt. Van intake tot opvolging, er staat altijd een dedicated accountmanager aan uw zijde, hét perfecte klankbord voor al uw vragen.

bedrijven

1 gemeenschappelijke visie: success is an attitude.

Als onderneming hebt u meerdere gespecialiseerde profielen nodig. Project Engineers & Laboranten, maar even goed een salesmanager die van aanpakken weet of een HR Manager die het personeelsbeleid in goede banen leidt. Al deze talenten vindt u terug bij House of Talents! Met maar liefst 12 bedrijven ontzorgen wij u volledig op vlak van medewerkers! Ontdek hier onze andere dochterbedrijven.

 

Contacteer ons! 

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren