Ga naar hoofdinhoud
Sabine De Cnaep versterkt HR Talents' project staffing team

— Payroll

Sabine De Cnaep versterkt HR Talents' project staffing team

Nieuwe week, nieuwe uitdaging: dat geldt zeker voor onze nieuwe consultant, Sabine De Cnaep. Na een carrière van meer dan 20 jaar als vaste werknemer begint zij deze week aan haar eerste volledige week als payroll consultant bij HR Talents project staffing.

Net zoals haar collega's zal Sabine op projectbasis voor onze klanten werken wanneer ze tijdelijk nood hebben aan extra versterking binnen hun HR team. Een uitdagende job dus waar Sabine al lang naar uitkeek en vorige week al even van kon proeven. 
 
Sabine: "Ik merkte aan mezelf dat ik meer nood had aan afwisseling en daarom leek een job als payroll consultant voor mij de ideale match. En toen HR Talents op mijn pad kwam, moest ik geen twee keer nadenken. Mijn grootste wens is om nog zoveel mogelijk bij te leren en door de variatie aan projecten zal dit zeker geen probleem zijn.
 
Op 6 mei werd ik hartelijk ontvangen op het hoofdkantoor van HR Talents in Kortrijk en later die dag kreeg ik mijn onboarding in Berchem. Slechts één dag later, op 7 mei, ging ik van start op mijn eerste project bij OM Partners in Wommelgem. Wederom een warm welkom en een uitdagende dag die mij nogmaals deed herinneren aan het feit dat dit de reden is waarom ik voor HR Talents én een job als consultant gekozen heb."
 
Net zoals Sabine op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen payroll? Als vaste medewerker bij één van onze klanten of toch eerder als consultant bij HR Talents? Ontdek onze vacatures via: https://bit.ly/3ttckKY.


HR consultant beschikbaar: Charlotte Souvagie

Charlotte Souvagie, onze payroll consultant, is beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

HR Consultant in de kijker: Valérie Hallemans

Valérie Hallemans, onze Payroll Specialist, is beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

Yana Verhoft versterkt HR Talents' payroll consulting team

Yana Verhoft versterkt HR Talents' payroll consulting team

Gezocht en gevonden: een nieuwe payroll consultant voor ons project staffing team

In januari 2021 was het zover: we verwelkomden niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuwe collega.

+32 9 334 81 61