Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

House of Talents is continu in beweging, er gebeurt dan ook heel wat in en om ons bedrijf. De laatste bedrijfsnieuwtjes kun je hier vinden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nieuwigheden.

We schrijven over:

The Big Reset Playbook: wat kunnen we nú, vandaag doen?

— General HR

The Big Reset Playbook: wat kunnen we nú, vandaag doen?

Elke maand interviewen we een internationale HR professional. Deze keer gaan we in gesprek met Nuno Gonçalves, Global Head of Strategic Capability Building bij de Amerikaanse multinational Mars Inc, Senior Faculty Member van de Josh Bersin Academy en coauteur van The Big Reset Playbook, dat de enorme impact van de coronacrisis op bedrijven in kaart brengt. Wat is er veranderd? Welke wereld krijgen we na de pandemie? Wat zijn de prioriteiten vandaag? En wat betekent dit alles voor HR?

Je bedrijfsstrategie kan pas echt slagen als je werknemers erin geloven
Artikel inspiratiesessie Change & Transformation

— Change

Artikel inspiratiesessie Change & Transformation

Verandering is de enige constante. Een overduidelijke waarheid en cliché die Heraclitus en Boeddha al beschreven hebben. Vandaag ervaren we deze wetmatigheid maar al te goed. Bovendien gaat die verandering steeds sneller. De manier waarop we werken, moeten we opnieuw uitvinden, want sinds februari 2020 worden we gegijzeld door het coronavirus.

Hoe engageer je leiders en medewerkers voor digitale transformatie?