Ga naar hoofdinhoud
WaaromHR Talents?

Waarom
HR Talents?

HR Talents is een HR dienstverlener pur sang. Reeds meer dan 10 jaar matchen we jaarlijks meer dan 200 HR professionals aan bedrijven. Onze talentpool met 10.000 gescreende HR Professionals, wordt uw talent pool voor HR Talent.Het samenbrengen van HR professionals en toegevoegde waarde bieden is dan ook onze passie. We organiseren workshops, events en HR dinners waar kennis gedeeld kan worden, in binnen- en buitenland. Elkaar inspireren en ondersteunen, daar draait het om. 

Sinds 2020 zijn HRbuilders en Payrollbuilders onderdeel van HR Talents.

Voor permanente, tijdelijke of assessment opdrachten kunt u bij ons terecht

Permanente HR vacature?

Nood aan een HR generalist of -specialist met een vast contract? Matchen we!
Daarbij kijken we een heel stuk verder dan de functietitel. Wij gaan met u in gesprek, definiëren de vacature en leggen het geschikte profiel haarfijn vast. Daarbij maken we gebruik van en houden we rekening met uw behoefte, uw uitdaging en uw bedrijfswaarden.

Tijdelijk HR project?

Op zoek naar een onmiddellijk inzetbare HR interim manager? Wij hebben hem/haar al ontmoet voor we uw vraag binnenkrijgen. Ons netwerk van meer dan 5.000 ervaren freelancers biedt zekerheid en een oplossing. Stuk voor stuk zijn de door ons aan u voorgestelde kandidaten snel inzetbaar, zorgen ze voor expertise vanuit een frisse, want externe en vernieuwende blik. Ze werken doelgericht mét focus op resultaat. Is uw behoefte parttime, fulltime, voor korte of net iets langere termijn? Wij zorgen voor de gepaste HR interim manager. Flexibiliteit op maat, plug & play!

Tijdelijke operationele support?

Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning met payroll of administratief HR werk op operationeel niveau?
Onze eigen HR consultants staan voor u klaar. Stuk voor stuk gemotiveerd om u tijdelijk te helpen binnen soft & hard HR, zoals payroll, opleidingen, rekrutering, sociale wetgeving, personeelsadministratie, ...
Junior of senior? Full- of parttime? Contacteer ons en wij brengen u in contact met een passende kandidaat. Een snelle opstart gegarandeerd.

Assessment?

Het potentieel van kandidaten of van huidige medewerkers in kaart brengen?
Tijdens een assessment brengen we glashelder competenties en vaardigheden in kaart, maar net zo goed krijgt u een duidelijk beeld van de onderliggende kwaliteiten, motivatie, persoonlijkheid en denkvermogen.
Al onze assessments zijn 100% maatwerk, afgestemd op uw wensen en noden. Heractiveren, selecteren, carrièreplanning of het verloop op een afdeling terugdringen? Wij zorgen voor een compleet beeld, waardoor beslissingen gefundeerd kunnen genomen worden.

Waarom honderden tevreden klanten kiezen voor ons?

We zijn gespecialiseerd in één niche

Human resources is onze niche én ons vak. Voor ons is een kandidaat meer dan een cv, we werken mét en voor mensen. Talenten die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en bulken van de skills. Exact die profielen zoeken we voor u of uw team. Vast, tijdelijk of voor een bepaald project? Reken op onze expertise!

HR community

Onze voelsprieten? Die scannen continu de markt. Wij trekken voortdurend talent aan, al lang voor u ons uw vacature toevertrouwt. Onze 20 consultants hebben dagelijks contact met de HR community in België én daarbuiten, weten wat er leeft en sparden al met meer dan 10.000 HR professionals. Wij kennen de markt, en uw geknipte kandidaat bevindt zich vandaag wellicht al in ons netwerk.

We gaan voor de perfecte match

Een overvloed aan cv’s? Daar zit toch niemand op te wachten! Wij stellen alleen kandidaten voor van wie we 100% zeker zijn en waarin wij geloven, voor uw opdracht. Wij garanderen dat elke kandidaat gezien, gescreend en op maat gematcht is. We linken HR teams aan kandidaten, en niet vacatures aan cv’s.

Daarnaast zijn we


Snel
Vanuit onze marktkennis vinden we snel de geschikte kandidaat

Gericht
Eén niche: we focussen op HR talenten, niet meer, niet minder.

Persoonlijk
Cv’s schuiven? Nee bedankt, wij gaan voor een menselijke aanpak op maat.

Onze werkwijze

 

1. Analyse

Voor we gericht op zoek gaan in ons netwerk, analyseren we uw noden. Welke expertise zoekt u, met welke uitdagingen wordt u geconfronteerd en wat zijn de waarden en normen. Op basis daarvan maken we een profielschets, wat ons toelaat voor de perfecte match te gaan.

 

2. Matching met het juiste profiel

Verwacht u niet aan een stapel cv’s. Wij stellen u enkel die kandidaten voor, waarvan we voor 100% zeker zijn dat ze geknipt zijn voor de job en binnen uw team passen. Wij gaan resoluut voor de perfecte match.

3. Verdere opvolging

Ook na de plaatsing lossen we niet. Wij houden contact, zorgen voor geregelde evaluaties en houden de vinger aan de pols. Voeling houden met ons netwerk en toegevoegde waarde bieden zit ons in het DNA en is onze purpose.

Onze community in de kijker

HR talent en werkgevers samenbrengen, daar streven we naar. Kennis delen op events, webinars en workshops, bij ons staat het netwerk centraal. Een community met een eigen DNA, waar kennisdeling key is en waar we ook elkaar beter leren kennen wat er voor zorgt dat we keer op keer voor de perfecte match kunnen zorgen. Wij investeren stevig in onze community en daar plukt iedereen de vruchten van.

 

CONTACTEER ONS

Een nieuwe HR vacature? Een nieuw HR project? Meer weten over onze services? Ontdek meteen hoe ons team het verschil kan maken!

+32 9 334 81 61