Ga naar hoofdinhoud
WaaromHR Talents?

Waarom
HR Talents?

Eén niche, één focus

Op zoek naar een vaste job in human resources of naar een uitdagend tijdelijk project om je tanden in te zetten? Wij hebben een waaier aan interessante functies en mogelijkheden. Bij HR Talents kies je voor meer dan een job, je kiest voor een hechte community met meerwaarde, die vertrekt van jouw wensen en verwachtingen voor een ideale jobcontext.

Wij zorgen voor de perfecte match en net die job die bij jouw kwaliteiten en verwachtingen past. Beschouw ons gerust als een klankbord, coach en matchmaker die jou ondersteunt om jouw carrière vaart te geven.

Bekijk onze vacatures

Een community die het verschil maakt!

HR talent en werkgevers samenbrengen, daar streven we naar. Kennis delen op events, webinars en workshops, bij ons staat het netwerk centraal. Een community met een eigen DNA, waar kennisdeling key is en waar we ook elkaar beter leren kennen wat er voor zorgt dat we keer op keer voor de perfecte match kunnen zorgen. Wij investeren stevig in onze community en daar plukt iedereen de vruchten van.

Belgische freelancers

              

Internationale freelancers
Kandidaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Lees hier enkele testimonials van onze vaste aanwervingen, alsook van enkele freelancers.

Meer lezen

           

Spontaan solliciteren?

Op zoek naar een volgende uitdaging? Deel uitmaken van onze community? Contacteer ons en ga in gesprek met één van onze talent consultants (voor permanente vacatures) of matchmakers (voor de tijdelijke projecten). Een langetermijnrelatie begint met een eerste gesprek.

Spontane sollicitatie

+32 9 334 81 61