Ga naar hoofdinhoud
Yana Verhoft versterkt HR Talents' payroll consulting team

— Payroll

Yana Verhoft versterkt HR Talents' payroll consulting team

Het einde van de paasvakantie was het begin van een nieuw hoofdstuk voor Yana Verhoft! Op donderdag 22 april versterkte Yana het project staffing team van HR Talents en de dag erna begon zij direct aan haar eerste opdracht als payroll consultant bij onze klant.

Als payroll consultant zal Yana onze klanten versterken wanneer ze tijdelijk nood hebben aan extra ondersteuning op de payrollafdeling. Een job met veel variatie en verantwoordelijkheid dus waar Yana naar uitkeek. 

Yana: “Ik startte mijn carrière als HR assistant. Gedurende 2,5 jaar bij mijn eerste werkgever groeide 'mijn honger naar meer' enorm. Een leerrijke functie als payroll consultant waarin geen enkel project hetzelfde zou zijn, leek mij een logische stap. En toen ik bij HR Talents mocht opstarten, was ik enorm in de wolken!

Tijdens mijn onboarding kon ik alvast enkele leuke, lieve, behulpzame en boeiende collega’s ontmoeten – weliswaar coronaproof. Ik stond vooral versteld van de enorme flexibiliteit en topservice van elk departement: in minder dan één dag werd mijn indiensttreding volledig in orde gebracht!

Afgelopen vrijdag had ik het genoegen om aan mijn eerste opdracht bij MediaMarkt te starten. Daar behandel ik uitdiensttredingen en de bijbehorende berekeningen van het vakantiegeld. Ik kan alvast trots zeggen dat ik de afgelopen twee dagen veel bijgeleerd heb en sta te popelen om deze opdracht succesvol af te ronden!”

Ben je als payroll officer ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je als consultant ervaring opdoen bij meerdere klanten? Goed nieuw! We zijn momenteel op zoek naar payroll consultants voor:

  • Regio Antwerpen/Limburg: https://lnkd.in/g9SxQsm
  • Regio West & Oost-Vlaanderen: https://lnkd.in/gFMhU2P
  • Regio Vlaams-Brabant: https://lnkd.in/gDYc4QN

Interesse? Solliciteer snel. 


HR consultant beschikbaar: Charlotte Souvagie

Charlotte Souvagie, onze payroll consultant, is beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

HR Consultant in de kijker: Valérie Hallemans

Valérie Hallemans, onze Payroll Specialist, is beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

Sabine De Cnaep versterkt HR Talents' project staffing team

Net zoals haar collega's zal Sabine op projectbasis voor onze klanten werken wanneer ze tijdelijk nood hebben aan extra versterking binnen hun HR team.

Gezocht en gevonden: een nieuwe payroll consultant voor ons project staffing team

In januari 2021 was het zover: we verwelkomden niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuwe collega.

+32 9 334 81 61