Ga naar hoofdinhoud

House of Talents bestaat uit 12 gespecialiseerde bedrijven in België die meer dan 3000 talenten inzetten, elk gericht op knelpuntberoepen & talentmanagement. Succes is een attitude ... Talent aantrekken zit in ons DNA en daar kunt u als werkgever van genieten.

Ons talent zorgt mee voor uw succes, ze staan klaar voor de invulling van zowel korte- als langetermijnprojecten. Een oplossing op maat? Alles is mogelijk. Met House of Talents gaan we voor niets minder dan kwaliteit, onze talenten zorgen ervoor dat uw bedrijf naar het hoogste niveau getild wordt. Onze 2 dochterbedrijven Engi Talents & Technical Talents werken nauw samen om bedrijven in de technische industrie te ontzorgen. Hun technisch talent staat klaar om uw noden op korte en lange termijn op te vangen.

Contacteer ons

Ontdek Technical Talents:

Technical Talents, dat is 20 jaar expertise in het outsourcen van technisch personeel. Met een equipe van meer dan 200 technische specialisten bieden we ondersteuning aan een waaier van bedrijven op vlak van curatief en preventief onderhoud. Nood aan een Industrieel Elektricien, Mechanieker, Storingstechnieker, werkvoorbereider ... ? U zegt het maar, we bekijken graag samen met u de mogelijkheden!

Ontdek Engi Talents:

Van ontwerp tot projectmanagement in een waaier aan sectoren, dat is waar we bij Engi Talents voor staan. Als gedreven business partner zijn we gespecialiseerd in CAD Consultancy en Project Consultancy, specialisaties waarin sinds 1995 meer dan 300 projectenginieurs dagelijks het beste van zichzelf geven. Contacteer ons met al uw vragen en we bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Way of working

Onze collega's kunnen bij ons op twee verschillende manieren aan de slag: met een vast contract in loondienst, of op freelancebasis en gaan zo aan de slag bij uw bedrijf voor een korte of lange termijnopdracht.

Administratieve rompslomp? Dit vermijden we door één contactpersoon die uw bedrijf doorgrondt en al uw vacatures van A tot Z opvolgt. Van intake tot opvolging, er staat altijd een dedicated accountmanager aan uw zijde, hét perfecte klankbord voor al uw vragen.

bedrijven

1 gemeenschappelijke visie: success is an attitude.

Als onderneming heeft u meerdere gespecialiseerde profielen nodig. Ingenieurs & techniekers, maar even goed een salesmanager die van aanpakken weet of een HR Manager die het personeelsbeleid in goede banen leidt. Al deze talenten vindt u terug bij House of Talents! Met maar liefst 12 bedrijven ontzorgen wij u volledig op vlak van medewerkers! Ontdek hier onze andere dochterbedrijven.

 

Contacteer ons! 

Met welk bedrijf wenst u contact op te nemen:
+32 56 239 530 Spontaan solliciteren