Ga naar hoofdinhoud
Voor welk type jobs kan je bij ons terecht?

Voor welk type jobs kan je bij ons terecht?

                                 

 

Bij Care Talents staan we garant voor een brede waaier aan jobs in de zorg. Daarbij houden we rekening met jouw wensen, noden en beschikbaarheden. Wij denken mee en stellen net die jobs voor die je als gegoten zitten.

 

 

PROJECT STAFFING

Houd je van afwisseling, maar koppel je dat graag aan zekerheid en stabiliteit? Dan zijn onze projecten iets voor jou. Je krijgt een vast contract, rijdt met een MINI One, wordt in de watten gelegd en gaat op uitdagende projecten tussen de 2 maanden en 2 jaar aan de slag. Zo maak je niet enkel deel uit van een fantastisch team, je wordt ook opgevolgd en ondersteund: het hele Care Talents team staat voor je klaar. Hadden we al verteld dat je een mooi salaris opstrijkt en over een waaier aan extralegale voordelen beschikt? Bovendien organiseren we geregeld workshops, leuke events en is er zelfs een prestigieuze ‘Nurse of the Year’ verkiezing. Werken voor Care Talents is fun!

               

INTERIM

Ben je als zorg-, verpleegkundige of paramedisch profiel wel te vinden voor flexibiliteit en vrijheid? Dan zijn onze interim opdrachten wat voor jou. Dankzij onze ruime klantenportefeuille hebben we de meest uiteenlopende opdrachten voor je. Kort, lang en alles daartussen. In een handomdraai ben je aan de slag in een job die werkelijk bij je past. Geef ons je beschikbaarheden door en wij zorgen voor de juiste match. Uiteraard staan jouw wensen daarbij centraal.

                    

 

 


WERVING & SELECTIE

Op zoek naar een vaste medewerker of als zorgprofiel op zoek naar een vaste job om de tanden in te zetten? Bij Care Talents zijn we thuis in werving en selectie. We plaatsen dan ook geregeld heel wat talent dat in vast dienstverband gaat. Ben je op zoek naar een zorgkundig, verpleegkundig of paramedisch profiel of eerder op zoek naar iemand voor een coördinerende - of beleidsmatige functie? Dan zorgen wij voor de perfecte match. Samen brengen we je wensen en noden in kaart, en zorgen we ervoor dat het verwachtingspatroon overeenstemt.

Reken op een doorgedreven screening, een goed onderbouwd dossier met referentiechecks en een volledig uitgewerkt rapport. Onze consultants zijn al jaren thuis in de zorg en beschikken vaak zelf over een (para)medische achtergrond. Een garantie op resultaat.

Ook na het sluiten van de overeenkomst laten we je niet aan je lot over. We vergaren regelmatig feedback, zorgen voor ondersteuning en volgen de samenwerking op. We’re in this together for the long run!

 

 

 

 FREELANCER

Sta je op je vrijheid, maar wil je wel als zorgprofessional voor onze klanten aan de slag? Ook voor freelancers hebben we een ruim aanbod aan interessante jobs. Jij houdt de touwtjes in handen en beschikt over de nodige flexibiliteit, wij zorgen voor de rest. Zo werk je in alle vrijheid als zelfstandige en kies je zelf welke opdrachten je aanneemt. Wij zorgen ervoor dat je voldoende werk hebt, de administratie en de planning, zodat jij je kunt focussen op je job en je passie.

                 

 

 

Contacteer ons

Op zoek naar talent, meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken om een samenwerking te bekijken? Contacteer ons en we vertellen je er graag meer over.

Contacteer ons

+32 56 245 644