Ga naar hoofdinhoud
Waarom Care Talents?

Waarom Care Talents?

Op zoek naar talent voor je zorginstelling? Gevonden! Care Talents is al meer dan 10 jaar de nummer één in zorgprofielen. Reken op een snelle invulling, een aanpak op maat en de ondersteuning van een team dat thuis is in de zorg. Zo geniet jij van en het talent en de ontzorging die je nodig hebt.

Warriors

Dagelijks gaan er meer dan 403 verpleeg- en zorgkundigen, teamcoördinatoren en andere profielen voor ons en bij onze klanten aan de slag.

Klanten

Onze garantie op kwaliteit? Onze tevreden klanten. We doen er dan ook alles aan om onze klanten optimaal te ondersteunen. Logisch dat dit aantal blijft groeien.

jaar

Al meer dan 10 jaar zijn we nummer één in het rekruteren van zorgprofielen. Onze consultants kennen de markt door en door en kunnen terugvallen op een ruime ervaring binnen de (para)medische wereld. Met die kennis én onze persoonlijke aanpak maken we het verschil.

ONZE PROFIELEN

Bij Care Talents focussen we 100% op talent voor de zorg. Voor de volgende functies zit je dan ook goed bij ons.

 

  • Verpleegkundigen
  • Zorgkundigen
  • Jobstudenten in de zorg
  • Paramedische beroepen
  • Beleids- en coördinerende functies

ONZE WERKWIJZE

Een talent rekruteren via Care Talents? Ons traject staat garant voor succes.

1. PROACTIEVE AANPAK

Samen met jou brengen we het ideale profiel in kaart, waarop we onze zoektocht afstemmen. Continu monitoren we de markt en trekken we talenten aan. Zo hebben we vaak al de perfecte kandidaat, zelf voor je er naar vraagt. Zo kunnen we snel schakelen wanneer de nood er is.

2. INTERVIEW & SCREENING

Al onze kandidaten zijn zorgvuldig gescreend en geïnterviewd. Bovendien vragen we ook steeds enkele referenties op.

3. GESPREK BIJ KLANT

Wij bereiden onze kandidaten voor op het gesprek en zorgen voor begeleiding. Op die manier krijg je enkel gemotiveerde kandidaten over de vloer, die op de hoogte zijn en staan te popelen om te beginnen. Na het gesprek kan je rekenen op onze begeleiding en advies.

4. OPVOLGING & BEGELEIDING

Ook nadat de kandidaat aan de slag is gegaan, laten we je niet aan je lot over. We vragen regelmatig feedback, sturen bij waar nodig en zorgen voor ondersteuning waar nodig. Zo haal je het optimale uit het talent binnen je organisatie.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                  

Contacteer ons

Op zoek naar talent, meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken om een samenwerking te bekijken? Contacteer ons en we vertellen je er graag meer over.

Contacteer ons

+32 56 245 644