Ga naar hoofdinhoud
waarom care talents?

waarom care talents?

Care Talents, dat is de pionier en nummer één in talent voor de zorg. Op zoek naar een vaste job, op interimbasis aan de slag of als project staffing verpleegkundige ons team vervoegen? Heb je de skills, ben je in voor wat fun en maak je graag deel uit van een geweldig team dat er elke dag voor gaat?  We verwelkomen je graag in ons team!

Ontdek onze vacatures

HET SOLLICITATIEPROCES

Solliciteren bij Care Talents? Dat gaat vlot, soepel en snel. In 4 stappen matchen wij je met de perfecte job, waarom zouden we het moeilijker maken?

1. SOLLICITATIE

Bezorg ons je cv of gegevens via mail of via een formulier op deze site en wij nodigen je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek

2. INTERVIEW & SCREENING

In dit interview polsen we naar je verwachtingen, je wensen en informeren we naar je skills. Verder vragen we ook enkele referenties op.

3. GESPREK BIJ KLANT

Wij regelen het gesprek bij onze klant. Uiteraard bereiden we je voor, zodat je vol zelfvertrouwen op gesprek kan. Helemaal jouw ding, dan start je!

4. OPVOLGING & BEGELEIDING

Aan de slag? Geweldig, maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Wij zorgen voor opvolging, staan klaar voor je vragen en houden contact.

ONZE PROFIELEN

Bij Care Talents focussen we 100% op talent voor de zorg. Voor de volgende functies zit je dan ook goed bij ons.

 

  • Verpleegkundigen
  • Zorgkundigen
  • Jobstudenten in de zorg
  • Paramedische beroepen
  • Beleids- en coördinerende functies
warriors

Verpleeg- en zorgkundigen, paramedici, teamcoördinatoren en tal van andere zorgkleppers gaan dagelijks voor ons aan de slag. Een hecht en groeiend team met een hoge funfactor en een hart voor de zorg.

vacatures

Momenteel hebben we maar liefst meer dan 300 vacatures open staan. Ongetwijfeld zit ook jouw droomjob er tussen. Solliciteer en geef je carrière vorm. Wekelijks komen er talrijke vacatures bij, neem dus geregeld een kijkje.

                                                  


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                  

Solliciteer vandaag nog

Jouw droomjob in de zorg? Regelen we! Stuur ons vandaag nog je gegevens door en we contacteren je. Voor je het weet ben je aan de slag en maak je deel uit van het Care Talents Team. Een ervaring op zich!

Solliciteer spontaan

+32 56 245 644