Ga naar hoofdinhoud
Over ons

Over ons

Care Talents is al meer dan 10 jaar de nummer één in het rekruteren van profielen voor de zorgsector. Met kantoren in Kortrijk, Antwerpen en Brussel zorgen we voor een kwalitatieve dienstverlening in gans Vlaanderen en Brussel.

               

WIE ZIJN WIJ?

Onze focus ligt 100% op de zorgsector, waardoor heel wat ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorgorganisaties, enz. ons dag na dag het vertrouwen geven. Onze Care consultants zijn stuk voor stuk thuis in de zorg en beschikken vaak zelf over een (para)medische achtergrond. Reken dus maar dat ze de sector kennen en jouw specifieke noden verstaan. Daarom slagen ze er telkens in om de perfecte kandidaat te matchen aan je nood.

Zowel voor project staffing, interim, werving & selectie als het inzetten van freelancers ben je bij ons aan het juiste adres. Een kwalitatieve, professionele dienstverlening is voor ons vanzelfsprekend en behoren onlosmakelijk tot het Care Talents DNA. Net zoals een flinke dosis fun, werklust, zorgzaamheid, enthousiasme en betrokkenheid. Dat merk je al snel als je met ons en onze Care Talents in contact komt. Ontzorgen is voor ons geen loos begrip.

Care Talents maakt deel uit van House of Talents. Een HR-dienstengroep gespecialiseerd in knelpuntprofielen in 10 verschillende niches: Care Talents, Executive Talents, Financial Talents, Sales Talents, ICT Talents, Science Talents, Technical Talents, Engi Talents, HR Talents en Food Talents.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                  

Benieuwd naar meer?

Op zoek naar talent, meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken om een samenwerking te bekijken? Contacteer ons en we vertellen je er graag meer over.

Contacteer ons

+32 56 245 644