Ga naar hoofdinhoud

Gebruiksvoorwaarden

Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op de websites van House of Talents BV, met zetel in Beneluxpark 26 / 046, 8500 Kortrijk en KBO nummer 0555.937.484 en met haar verbonden en geassocieerde ondernemingen (in de betekenis van 1:20 en 1:21 Wetboek Vennootschappen en Verenigingen), waaronder House of Talents en zijn legale entiteiten. House of Talents en met haar verbonden en geassocieerde ondernemingen zijn gespecialiseerd in werving & selectie, interim en project sourcing optie vast. Al meer dan 10 jaar doen bedrijven en kandidaten een beroep op onze expertise.

In diverse domeinen van de arbeidsmarkt helpen de bedrijven onder House of Talents kandidaten aan het werk:

Sales Talents

Werving en selectie, project sourcing, interim en assessments van sales profielen

Care Talents 

Projectstaffing van verpleegkundigen, werving en selectie van zorgmedewerkers en HR consultancy binnen de zorgsector

Financial Talents

Werving en selectie, projectstaffing en interim management van financieel talent

HR Talents

Werving en selectie, projectsourcing en interimmanagement, assessment, coaching en training van payrollspecialisten, recruiters, hr-managers enz. 

Executive Talents

Executive search en interimmanagers op directie- en managementniveau 

Food Talents

Interimkantoor, gespecialiseerd in het plaatsen van ervaren en gediplomeerd personeel, exclusief voor de beenhouwerij 

ICT Talents 

ICT-bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van gespecialiseerde IT consultants  aan andere informatica- of ICT consulting bedrijven

Science Talents 

Projectstaffing van wetenschappelijk geschoolde profielen die aan de slag gaan in sectoren als life sciences, voeding en chemie

Technical Talents 

Project staffing van technische profielen, ingenieurs en specialisten voor multidisciplinaire projecten.

Engi Talents

Projectsourcing en ENGI'neers met een focus op 3 domeinen: CAD engineering, project support & management en 3D scanning & plant layout.

In de uitvoering van haar dienstverlening houden de entiteiten van House of Talents rekening met de volgende principes:

Zij behandelen alle betrokkenen op een objectieve, respectvolle en niet-discriminerende wijze stellen geen vacatures op of publiceren geen vacatures die aanleiding kunnen geven tot discriminatie.

Zij eerbiedigen de persoonlijke levenssfeer en vragen de gegevens die tot de persoonlijke levenssfeer behoren enkel op, in overeenstemming met de juiste rechtsgrond en in het belang van de kandidaat en overeenkomstig de CAO 38 quater van 14 juli 1999.

Zij vragen informatie op en gebruiken informatie over de opdrachtgever en de kandidaten enkel in het kader van de bemiddelingsactiviteiten.

Zij verstrekken de opdrachtgever als de kandidaat juiste, tijdige en volledige informatie over de activiteiten van de entiteiten van House of Talents en over de aard van de vacature.

Zij bewaken dat persoonlijkheids-, kennis- en psychologische testen enkel in de juiste context en onder de juiste begeleiding plaatsvinden. Indien zij geautomatiseerde besluitvorming zouden toepassen, worden de betrokkenen hiervan op de hoogte gebracht en wordt hiervoor toestemming gevraagd.

Zij zijn waakzaam voor vacatures waar geen reëel jobaanbod tegenover staat.

Zij bepalen de vergoeding voor hun diensten voorafgaand met de opdrachtgever. Zij ontvangen geen vergoedingen van kandidaten.

Bij vragen of opmerkingen met betrekking tot deze principes kun je House of Talents steeds bereiken via GDPR@houseoftalents.be

+32 56 245 644