Ga naar hoofdinhoud
Webinar 'Leiding geven op afstand'

— Events

Webinar 'Leiding geven op afstand'


Benieuwd naar enkele tips & tricks rond remote leiding geven? 
 
De maatregelen rond COVID-19 verplichten ons nog steeds om zoveel mogelijk van thuis uit te werken. Daarmee gepaard dienen wij ook onze teams vanaf afstand aan te sturen. 
 
Het ultieme leiderschap vertaalt zich in de competentie om anderen te laten groeien. Het is dus een ideaal evenwicht tussen helpen en loslaten; tussen sturen en vertrouwen. Vanop afstand leidinggeven impliceert dat je bewust wordt van de competenties van de medewerker, de persoonlijkheidsvoorkeur van zijn communicatie en hoe hij gemotiveerd raakt. Het "verlies" van de dagelijkse controle, het beoordelen op tijdgebruik en ook micromanagement zijn valkuilen waar elke leidinggevende in deze remote situatie mee te maken krijgt.

Samen met Ilse Vantilborgh, business coach en zaakvoerder van ARIADNE Consultancy, organiseren we een webinar ‘Leiding geven op afstand’. 
 
Wil jij ook de competenties en valkuilen leren van remote leiding geven?


Dit webinar vindt plaats op 2/03 van 10h30 tot 12h.
Interesse? Schrijf je hier gratis in vóór 1/03.

Interesse?

Schrijf hier in!


Seminar 'Sheet Metal'

Do’s en don’ts bij plaatbewerking, ons volgend seminar! Hier gaan we dieper in op het ontwerptechnische in plaatbewerking én de vele productiemogelijkheden met plaat.

Webinar 'Aandrijftechnieken'

Aandrijfmotoren bestaan er in allerlei groottes en specificaties. Daarbij worden ook heel wat vaktermen gebruikt waardoor je snel het overzicht kan verliezen. Heb je een synchrone of asynchrone motor nodig? Is dit dat een AC motor of DC motor? Kan een servomotor of stappenmotor gebruikt worden?  Heb je nog een bijkomende reductie nodig? En wordt deze via frequentieomvormer gestuurd? Kortom, heel wat specifieke zaken waar je rekening mee moet houden bij de keuze van uw aandrijving.

Webinar 'BIM voor Projectmanagers en Coördinatoren

Interesse hoe je BIM verder in de praktijk toepast bij de realisaties van de meest uitdagende projecten? Verschillende BIM toepassingen worden uitgelegd aan de hand van concrete case studies. We leggen hierbij sterk de nadruk op samenwerken en coördineren.

+32 51 261 881