Ga naar hoofdinhoud
Seminar - Industrie 4.0

— Events

Seminar - Industrie 4.0

 

Graag nodigen wij jou uit op ons technisch seminar over het hot topic: Industry 4.0

Wat is Industry 4.0?
Digitalisering van productieprocessen en -omgevingen is vandaag niet meer weg te denken voor ondernemingen die op grote schaal actief zijn.

Met de komst van industrie 4.0 moeten productie omgevingen inzetten op intelligentie door digitale technieken te integreren in de werking van hun onderneming. Op die manier kunnen bedrijven efficiënter produceren, slimme producten en nieuwe businessmodellen aanwenden om zich klaar te maken voor de transformerende samenleving. 

Wat is industrie 4.0 nu, over vijf en over tien jaar? Wat zijn de aandachtspunten voor bedrijven voor Internet of Things (IoT)? Hoe loopt de overschakeling naar logistiek 4.0?

Wanneer vindt het seminar plaats?
Er zijn 2 mogelijke momenten om het seminar mee te volgen:

* Donderdag 17 november in de Mezzannine van KV Mechelen
* Donderdag 24 november in de Ghelamco Arena Gent

Hoe ziet de planning eruit?
17u30 - Ontvangst met hapje en drankje
18u30 - Start seminar
20u45 - Afsluitende drink

Geïnteresseerd? Klik hier en registreer voor ons gratis seminar! 
Inschrijven is mogelijk tot donderdag 10 november. 

We kijken er alvast naar uit je daar te mogen ontmoeten. 
Tot binnenkort! 


EHBO cursus

Vorige week vond onze eerste EHBO-cursus plaats in ons hoofdkantoor in Kortrijk. In samenwerking met Care Talents gaven we een groep ENGI'neers de kans om levensreddende vaardigheden te leren. Op het einde van de avond gingen onze ENGI'neers met een certificaat naar huis en kregen ze nog de kans om een babbeltje te slaan met collega's. Een geslaagde avond dus!

Workshop - Lean Management

Ontdek de kracht van Lean Management tijdens ons unieke interactieve workshop, geleid door niemand minder dan Kristof Vanderbist. Leer hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en verspilling kunt minimaliseren voor verbeterde efficiëntie en productiviteit. Dit evenement vindt plaats op twee locaties: Gent en Herentals. Bereid u voor op een boeiende en hands-on ervaring waar u zelf aan de slag kunt gaan. Schrijf u vandaag nog in en versterk uw vaardigheden in Lean Management!

Indumation.be

Wij staan terug op de Indumation beurs dit jaar in Kortrijk Expo! Ben jij voortdurend op zoek naar manieren om jouw producten verder te ontwikkelen? Dan kan Indumation op 31 januari & 1 - 2 februari 2024 niet ontbreken in de agenda.

BIJNA 300 JAAR AAN ANCIËNNITEIT VERZAMELDE ZICH IN HET ATOMIUM!

Op 24 november straalde het Atomium in Brussel, net als onze geweldige ENGI'neers die 5, 10, 15 of 25 jaar trouw zijn aan Engi Talents!

Aftermovie Engi Talents Karting Cup '23

De aftermovie van de Engi Talents Karting Cup 2023 staat nu online! Een enorme dankjewel aan iedereen die heeft meegedaan en een dikke proficiat aan onze winnaars! Wie daagt ons volgend jaar uit?

ADVANCED ENGINEERING BEURS

Wij staan terug op de Advanced Engineering beurs dit jaar in Antwerp Expo! Ben jij voortdurend op zoek naar manieren om jouw producten verder te ontwikkelen? Dan kan Advanced Engineering op 24 & 25 mei 2023 niet ontbreken in de agenda.

Kerstdrink 2022

We genoten met heel wat ENGI'neers van een gezellig babbel op de kerstdrink!

Engi Talents Karting Cup 2022

Ook dit jaar werd de Engi Talents Karting Cup een groot succes!

Summerdrink 30/06

Summerdrink 30/06

House of Talents Family Day

Aftermovie - Family Day

Sportieve afterwork 31/05

Op dinsdag 31/05 vond onze sportieve afterwork plaats.

We blikken terug op het seminar met Sven Nys!

We blikken terug op 2 fantastische seminars met Sven Nys, deze vonden plaats te Gent & te Herentals.

Indumation.be

Op 18/05, 19/05 & 20/05 zijn we terug te vinden op de beurs Indumation te Kortrijk Xpo.

Bedrijvencontactdagen Kortrijk

Op woensdag 27 & donderdag 28 april gaat de 18e editie van de Bedrijvencontactdagen door in Kortrijk Xpo (14u - 21u). Wij zijn aanwezig op de House Of Talents beursstand, nummer 426!

Dag van de ENGI'neer

22 maart, bij Engi Talents meer bekend als de 'Dag van de ENGI'neer!'

Seminar 'Sheet Metal'

Do’s en don’ts bij plaatbewerking, ons volgend seminar! Hier gaan we dieper in op het ontwerptechnische in plaatbewerking én de vele productiemogelijkheden met plaat.

Webinar 'Aandrijftechnieken'

Aandrijfmotoren bestaan er in allerlei groottes en specificaties. Daarbij worden ook heel wat vaktermen gebruikt waardoor je snel het overzicht kan verliezen. Heb je een synchrone of asynchrone motor nodig? Is dit dat een AC motor of DC motor? Kan een servomotor of stappenmotor gebruikt worden?  Heb je nog een bijkomende reductie nodig? En wordt deze via frequentieomvormer gestuurd? Kortom, heel wat specifieke zaken waar je rekening mee moet houden bij de keuze van uw aandrijving.

Webinar 'Leiding geven op afstand'

Benieuwd naar enkele tips & tricks rond remote leiding geven?

Webinar 'BIM voor Projectmanagers en Coördinatoren

Interesse hoe je BIM verder in de praktijk toepast bij de realisaties van de meest uitdagende projecten? Verschillende BIM toepassingen worden uitgelegd aan de hand van concrete case studies. We leggen hierbij sterk de nadruk op samenwerken en coördineren.

+32 51 261 881 Spontaan solliciteren