Ga naar hoofdinhoud
Seminar 'Sheet Metal'

— Events

Seminar 'Sheet Metal'

In oktober organiseert Engi Talents een gratis technisch seminar over Sheet metal. In samenwerking met het Maaklab van Vives Kortrijk, gaan we dieper in op het ontwerptechnische in plaatbewerking én de vele productiemogelijkheden met plaat.

Sheetmetal design kan zowel in kunststoffen en metalen, tijdens het seminar spitsen wij ons voornamelijk toe op plaatbewerking in de verschillende metaalsoorten.

Dit seminar vindt plaats op 21/10 in Genk en op 26/10 in Kortrijk.

Programma
Tijdens het seminar komen volgende onderwerpen aan bod:

  • Technieken van plaatbewerking (ook enkele speciale technieken)
  • Technisch ontwerp en vormingsproces van sheet metal onderdelen
  • Inzicht in de kostprijs en prijsberekening

Wanneer
We verwelkomen je graag vanaf 17u30. Het seminar zelf start om 18u30 en duurt tot 20u00. Drank en broodjes worden voorzien. 

Waar
21/10 - Luminus Arena Genk
26/10 - Vives Kortrijk 

Interesse? Klik hier en schrijf je in! 


Welkom op het seminar met Sven Nys ' Winners have a plan'

Welkom op het seminar met Sven Nys 'Winners have a plan'

Webinar 'Aandrijftechnieken'

Aandrijfmotoren bestaan er in allerlei groottes en specificaties. Daarbij worden ook heel wat vaktermen gebruikt waardoor je snel het overzicht kan verliezen. Heb je een synchrone of asynchrone motor nodig? Is dit dat een AC motor of DC motor? Kan een servomotor of stappenmotor gebruikt worden?  Heb je nog een bijkomende reductie nodig? En wordt deze via frequentieomvormer gestuurd? Kortom, heel wat specifieke zaken waar je rekening mee moet houden bij de keuze van uw aandrijving.

Webinar 'Leiding geven op afstand'

Benieuwd naar enkele tips & tricks rond remote leiding geven?

Webinar 'BIM voor Projectmanagers en Coördinatoren

Interesse hoe je BIM verder in de praktijk toepast bij de realisaties van de meest uitdagende projecten? Verschillende BIM toepassingen worden uitgelegd aan de hand van concrete case studies. We leggen hierbij sterk de nadruk op samenwerken en coördineren.

+32 51 261 881