Ga naar hoofdinhoud
aan de slag als freelancer

aan de slag als freelancer

Werk jij als freelancer bij House of Talents?

Dan laten we je graag meegenieten van de voordelen die we aangeboden krijgen van onze partners. Lees verder op de pagina en ontdek alle mogelijke kortingen!

Ontdek onze partners

Welke partners komen er in aanmerking?

Ben je aan de slag via House of Talents of één van onze dochterondernemingen? Dan willen jou graag bedanken voor jouw inzet en loyaliteit! House of Talents groeit en kan door zijn schaalvoordelen de meest interessante tarieven bekomen bij zijn leveranciers. Als freelancer, verbonden aan House of Talents, willen we je dan ook belonen en laten meegenieten van deze voordelen. 

         

Hieronder vind je een overzicht terug van de voordelen die onze verschillende leveranciers op heden aanbieden. Heb je interesse in één of meerdere kortingen? Vul het formulier in onderaan de pagina en we behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk! 

QUATANNENS-NORGA VERZEKERINGEN

Quatannens-Norga is de vaste verzekeringsmakelaar van House of Talents. Als familiebedrijf zijn ze actief in heel België als onafhankelijke verzekeringsmakelaar met sterke partnerships met de verzekeraars. Quatannens-Norga biedt trouwe partners van House of Talents voordelige ondersteuning aan en dit zowel voor startende als actieve vennootschappen:

 • Analyse van de risico’s en ondersteuning in het opstellen van aansprakelijkheids-clausules
 • HoT-voorwaarden voor hospitalisatieverzekering en beroepsaansprakelijkheid
 • Verlaagde instapkosten voor pensioenopbouw contracten (IPT –VAPZ –Pensioensparen )
 • 10% extra HoT-korting op brand-auto-familiale verzekering
 • Gratis handelsrekening + 1 bankkaart
 • Vrijblijvende analyse leencapaciteit vennootschap
 • Tussenkomst dossierkost ten belope van €200 voor nieuwe kredieten

Q8

Profiteer via de gratis Q8 Liberty Card van een uitzonderlijke korting van €0,1688/liter (€0,0726/liter op de autosnelwegstations) op het hele Q8 netwerk in België en bespaar tot €8 per tankbeurt. 

Alle voordelen van de Q8 Liberty tankkaart op een rij :

 • Je tankt zonder cash te betalen.
 • Je tankt overal dankzij het uitgebreid netwerk van tankstations.
 • Je betaalt geen administratie- of inschrijvingskosten.
 • Je betaalt enkel wat u verbruikt.

Als de prijs aan de pomp lager is dan de officiële brandstofprijs min de korting, dan betaal je de prijs aan de pomp.

VOLVO NOVABIL

Novabil met vestigingen in Waregem, Kortrijk en Moeskroen is de vaste Volvo Partner van House of Talents. Via Novabil kan je als Freelancer die exclusief via House of Talents aan de slag is, genieten van dezelfde Fleet voorwaarden zoals House of Talents zelf bij Volvo België heeft bekomen.

Wie niet in de buurt van één van de concessies woont, kan bij een lokale Volvo dealer een wagen naar wens configureren en het voorstel aan Novabil bezorgen. Zo geniet je steeds van maximale kortingen bij de aankoop van een Volvo wagen, ongeacht het model of de variant.

CAPS 

Geniet met de CAPS-kaart van een uitzonderlijke korting van €0,1634/liter in het netwerk van G&V, Esso en de aangesloten partners, alsook €0,0605/liter op de autosnelwegstations van Esso & Texaco. Daarnaast kan je eveneens met je CAPS-kaart laden voor €4,24/kaart/maand in een netwerk van +275.000 laadpunten in Europa. Indien de pompprijs voordeliger is dan de officiële prijs min je vaste korting, dan geniet je steeds de voordeligste prijs.

Alle voordelen van de CAPS-kaart:

 • All-in-one kaart voor zowel tanken (benzine, diesel, CNG/LNG) als elektrisch laden
 • Tanken en laden in een zeer ruim en groeiend netwerk van tankstations en laadpunten
 • Online beheersysteem: efficiënte opvolging van jouw transacties
 • Je geniet van onze professionele service 

Partnership met Allego:

Dankzij het partnership met Allego heb je als CAPS-klant toegang tot een uitgebreid netwerk van +5.000 publieke AC- en DC-laadpunten in België en +45.000 laadpunten in Europa. Laden in het netwerk van Allego, dat is laden buiten het roaming netwerk, en dit aan een voordeliger tarief zonder roamingkosten.

GET DRIVEN

Get Driven is pionier in het drivers-on-demand segment. Een platform dat je toelaat een driver in jouw eigen wagen te boeken waar en wanneer je wil. Ze lanceerden de eerste "wij rijden u in uw wagen" app begin 2019 na ruim anderhalf jaar ontwikkelen. In 2020 werd een volledig softwareteam aangeworven en werden kantoren in Berlijn, London en Luxemburg geopend. Get Driven staat voor innovatie met een constante focus op service en gebruiksgemak.

Bij aankoop van een bundel van 25u krijg je het voordeeltarief van €21,80 per uur exclusief btw. 

Vul onderstaand formulier in om je korting(en) aan te vragen.

 

Voor welk bedrijf ben je actief?
Ik vraag korting aan voor:
+32 56 239 530