Ga naar hoofdinhoud
ENGI'neers zitten overal!

ENGI'neers zitten overal!

Een job als ENGI'neer waarin jij deel uitmaakt van iets groots en waardevols?
Als ENGI'neer bij Engi Talents ben jij een belangrijk onderdeel van iets groots, iets wat impact heeft op de wereld om ons heen. Dus waar wacht je nog op? Begint vandaag jouw reis naar een waardevolle carrière die er écht toe doet?

SOLLICITEER NU!

//

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Je bent geen nummer, maar een persoon. Yes, wij beseffen dat jij onze belangrijkste troef en meerwaarde bent. Reken dus maar dat we je in de watten leggen, voor opleidingen zorgen en een leuk event op tijd en stond organiseren. De boog kan niet altijd gespannen staan!

Wij garanderen je een boeiend parcours en talrijke kansen om jouw talenten te ontplooien en verder te ontwikkelen.

Geen twee opdrachten zijn hetzelfde. Wij zorgen voor variatie in je job. Dompel je onder in het groepsgevoel, maar dop wel je eigen boontjes op de werkvloer. Verwacht je aan stevig wat kennisdeling en kruisbestuiving, mét de nodige vrijheid.

Kom thuis bij ons. Bij Engi Talents draait het om meer dan werken alleen. Als ENGI'neer maak je deel uit van een hechte familie, een community. Die unieke groepsgeest is iets waar elke dag aan gebouwd wordt. 

Fun@work, een correcte verloning, een firmawagen met tankkaart of een fietslease en extralegale voordelen krijg je hier nog bovenop!

WAAROM KIEZEN VOOR ENGI TALENTS?

Wil jij van heel wat sectoren en functies proeven, bloei je open bij variatie en zit flexibiliteit je in de genen, dan passen we ongetwijfeld bij elkaar. Kom je aan boord bij ENGI TALENTS dan kies je voor een betrouwbare werkgever, die jou de projecten voorschotelt die bij je passen, op korte & lange termijn. Bovendien ondersteunen we je groei, houden we je kennis up-to-date en vormen we met zijn allen een hecht team. Af en toe een feestje: moet kunnen, toch?!

Of je nu een doorgewinterde rot bent die zijn/haar ervaring wil delen in tal van bedrijven/sectoren of een ENGI’neer allergisch aan sleur en klaar om je verder te onplooien: bij ons voel je je thuis! Wij houden je aan de slag en zorgen voor uitdagende projecten. 

Uiteraard zorgen we voor een zeer correcte verloning, tal van extralegale voordelen, een opleidingsbudget en meer. 

ENGI TALENTS, DAT IS 1 GROOT TEAM!

Akkoord, je voert projecten uit bij onze klanten, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Wij vormen een hechte community, bieden je de nodige ondersteuningopleidingen en klankborden aan én organiseren geregeld leuke activiteiten. Zo blijven jij en jouw 300+ collega’s helemaal aangesloten, vloeit de kennis rijkelijk via een eigen online platform en voel je je elke dag goed in je vel.

Al sinds 1995 zijn we gespecialiseerd in CAD- en Project Consultancy en zijn we een gedreven business partner voor heel wat toonaangevende klanten.

Kom je ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met een stevig wat ervaring als bagage? Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste engineers met een passie voor projectwerk. Wil je bij een waaier aan bedrijven aan de slag en je verder ontplooien?

BEKIJK ONZE VACATURES!

  

MEET TIM, ENGI'NEER SINCE 2014

"Engi Talents kan je eigenlijk het beste omschrijven als ambitieus, professioneel, bekwaam en uitermate zorgzaam voor alle werknemers. Er hangt een heel collegiale, warme sfeer. Ik koos voor Engi Talents omdat het een heel variabele job zou zijn, met telkens nieuwe projecten in andere sectoren, en ik kan bevestigen dat ze die belofte nakomen. Er zijn steeds boeiende projecten voor handen."

MEER WETEN OVER ONZE ENGI'NEERS?

Klik hier!

+32 51 261 881 Spontaan solliciteren