Ga naar hoofdinhoud

Versterking vaccinatiecentra

U bent betrokken bij de organisatie van de vaccinatiecentra? En bent snel op zoek naar HR profielen die de payroll, planning, administratie of het contractbeheer van het centrum op zich kunnen nemen? Iemand die mee het verschil kan maken?

1. Jarenlange samenwerking met stadsbesturen

Bij HR Talents werken we dagelijks samen met stadsbesturen over heel Vlaanderen. We kennen de organisatie door en door en kunnen snel op haar verwachtingen inspelen door binnen de 48u kandidaten voor te stellen die administratief en communicatief sterk zijn. Echte talenten die maar één woord nodig hebben om in actie te schieten.

2. Netwerk van + 7000 HR profielen

Concreet kunnen onze HR consultants in Antwerpen, Brussel, Gent en Kortrijk de vaccinatiecentra ondersteunen door verschillende soorten HR profielen te rekruteren: payroll, planning, contractverwerking, verloning en de HR administratie van alle medewerkers die aan het vaccinatiecentrum verbonden zijn.

3. Meerdere contractvormen mogelijk

HR Talents is 100% flexibel wat contractvorm betreft. U schetst het gewenste profiel, de gewenste contractvorm (tijdelijke duur, interim of freelance) en ons team stelt de geschikte kandidaat voor, afgestemd op uw beschikbaar budget.

Op zoek naar een HR profiel ter versterking?

Mail ons op info@hr-talents.eu of bel Ann Van Puymbroeck op 0473 35 81 06 en wij brengen u in contact met het geschikte profiel. Samen schrijven we mee aan een zorgeloze zorg.

+32 9 334 81 61