Ga naar hoofdinhoud

Inzetten op talent

Bij Engi Talents zetten we niet alleen in op de persoonlijke ontwikkeling van onze ENGI’neers. Ook hun professionele ontwikkeling staat hoog op onze prioriteitenlijst. Kevin Espeel, Competence Manager: “Bij Engi Talents vinden we het belangrijk om te investeren in onze ENGI’neers, zodat ze kunnen groeien in hun job en hun talenten verder kunnen ontwikkelen. 

Kevin, Competence Manager 

PERSOONLIJK OPLEIDINGSBUDGET

“Sinds vorig jaar heeft elke ENGI’neer een persoonlijk opleidingsbudget. De opleidingen gaan door bij de klant zelf, virtueel, in een van onze kantoren of op locatie. In het Engi Support Center vinden onze ENGI’neers alle informatie online terug: de cursussen van de opleidingen, alles over het opleidingsbudget en een update over het aanbod.

SEMINARS EN WEBINARS

“In 2018 zijn we gestart met de organisatie van een seminar voor klanten en medewerkers. Op zo’n evenement is naast kennis delen ook het netwerken erg belangrijk. Door corona schakelden we dit jaar over op webinars, een formule die we ondertussen vast in ons aanbod hebben opgenomen.

 

 

ENGI'neer Gilles getuigt:

Gilles is landmeter van opleiding en werd in oktober 2019 aangeworven. Na een opdracht voor 3D scanning en Plant Layout op de kantoren van Engi Talents werkt hij sinds begin dit jaar als bouwkundig tekenaar bij De Watergroep. Hij staat er in voor het voorontwerp van nieuwe gebouwen en het uittekenen van aanpassingen in de bestaande infrastructuur. 

Gilles, ENGI'neer sinds 2019

Gilles: “Op school leerde ik werken met AutoCAD. Momenteel is er in de bouwsector echter een omschakeling naar Revit, dat heel wat meer mogelijkheden biedt op het vlak van 3D. Ik had voordien weinig tot geen ervaring met Revit. Via Engi Talents kreeg ik de kans om gedurende 6 weken een cursus Revit te volgen. De kennis die ik daar opdeed, kon ik meteen in de praktijk omzetten. Zeer leerrijk.

Ik vind het sowieso belangrijk om mee te zijn met de nieuwste technologieën. Iets waar ook Engi Talents van overtuigd is.”

 

                

Meer weten over werken bij Engi Talents?

Kom meer te weten!

+32 51 261 881