Over Ons

House of Talents is een dienstengroep die zich specialiseert in knelpuntprofielen. Wij groeperen 10 verschillende Talents die zich elk specialiseren in een bepaald domein van de arbeidsmarkt. Dit zorgt ervoor dat wij meer dan 1.000 mensen tewerk stellen. Wij zorgen er enerzijds voor dat iedere kandidaat een job vindt die op zijn/haar lijf geschreven is. Anderzijds zorgen wij ervoor dat wij de geschikte kandidaat vinden voor onze klanten zodat hun vacatures ingevuld worden. Dus sit back and relax want wij doen het werk voor jou!

background

Talent

Inzet

Drive

Engagement

Enthousiasme

Ontmoet Ons HR Team

Valentine2
HR Director

Valentine Gerard

Helga
HR Business Partner

Helga Gillijns

Sofie2
HR Business Coach

Sofie Waem

Kaat2
HR Business Partner

Kaat Van Kerckhove

Annemijn_OK
HR Business Partner

Annemijn Van Hoof

elien hot-2
HR Assistant

Eline Dierkens

Hoe onderscheiden wij ons

HOT DNA

Wat typeert House of Talents? We zijn een heterogene groep individuen, elk met hun eigen sterktes en talenten. Bij HOT hebben we fiere & geëngageerde mensen. We houden van mensen met een hoekje af, lef en pit, we temmen liever wolven dan poesjes te leren klauwen…

We horen vaak van nieuwe collega’s dat het verbazend is dat je je hier vanaf dag 1 welkom voelt, thuis voelt en volledig jezelf kan zijn. Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal, we geven je ruimte om initiatief te nemen en succes te bereiken door je eigen stijl te respecteren.
Niettegenstaande we met verschillende persoonlijkheden samen werken, streven we naar hetzelfde doel, zijnde resultaat!

Ben je een energiek persoon, die streeft naar kwalitatief resultaat, eerlijk en open communiceert, graag fun@work beleeft? Yes, jij bezit het HOT-DNA!

HOT DNA
CEO house of talents steve rousseau

Steve Rousseau

De CEO & oprichter van House of Talents is ook eigenaar van het bedrijf. Samen met de gekende investeringsgroep Baltisse, creëert dit een dynamiek die zorgt voor snelle en weldoordachte groei. De CEO is dagelijks aanwezig op de werkvloer en blijft ook operationeel betrokken. Geen ‘ivoren toren’-management.

Dit geldt voor de volledige organisatie. Vlakke structuur en korte communicatielijnen zorgen voor transparantie, duidelijkheid en snelheid. Je wordt betrokken bij het management van de organisatie. Je krijgt inzicht in de verschillende facetten en zo heeft House of Talents ondertussen een 1250-tal mini-ondernemers verspreid over 10 bedrijven.

Talent Development

House of Talents investeert in zijn medewerkers. Of je nu vers van de schoolbanken komt of al jaren in het vak staat. Stilstaan is achteruitgaan, net daarom willen we al onze medewerkers continu laten groeien. Ons onboarding-programma is aangepast aan jouw ervaringsniveau.

De eerste dag bij HOT is voor iedereen hetzelfde, we staan erop jou een warm welkom te geven en jou door onze organisatie te loodsen. Onze HR Manager en Field Coaches begeleiden jou steeds persoonlijk doorheen die eerste dag! Je krijgt advies en duiding bij onze structuur en alle administratieve aangelegenheden komen aan bod.
Nadien volg je de opleidingen, aangepast aan jouw noden én we coachen je onderweg in het verder ontwikkelen van je talenten. Geen formele evaluatiegesprekken wél een informele babbel, waar we écht naar je luisteren, op momenten wanneer jij het nodig acht.

Geen schoolse coaching, na jouw start neem je deel aan een development center waarna we een individueel coachingplan opstellen om het beste uit jezelf te halen.
Jaarlijks organiseren we voor alle medewerkers functie-gerelateerde opleidingen met onze interne en externe trainers.

Daarnaast kan je als senior deelnemen aan onze HOT Academy. Een jaartraject waar je 8 Expert Classes volgt die jou op persoonlijk en professioneel zullen uitdagen. Samen met je collega-academici werk je een project uit dat je voorstelt aan het management.

talent development
success is an attitude

Success is an attitude

Is success your attitude?
Ben je een geboren ondernemer? Neem je graag initiatief? Kick je op resultaat?
Bij House of Talents is resultaatgerichtheid “key” voor elke functie binnen onze organisatie. We trekken medewerkers aan die hun talenten combineren met inzet, drive, enthousiasme, fun en engagement en houden van succes succes succes! Je bent gepassioneerd met je job bezig, en wilt de beste zijn in wat je doet.

Go the extra mile, stilstaan is achteruit gaan, goed is niet genoeg… Zijn dit jouw levensmotto’s? Join us!

Leuke werkomgeving

Onze kantoren staan voor klasse, licht en ruimte. Ze zijn nieuw en modern ingericht.
Open spaces, maar we bieden ook voldoende ruimte voor individueel werk.
Een heerlijke koffie of een fris drankje binnen handbereik. Ontspanningsruimte met tafelvoetbal, een flipperkast in kantoor, of een tuin om buiten kort te detoxen.

Bij House of Talents blijft je telefoon je hoofdinstrument, maar we staan ook voor innovatie en digitale vooruitgang. Als één van de eersten in België werken we al jaren met video-gesprekken. Onze werksystemen zijn paperless én deskless. Waar je een internetverbinding hebt, kan je inloggen met onmiddellijke toegang tot al je dossiers.

pleasant workspace
extralegale voordelen

Extralegale voordelen

Voor wat, hoort wat…

Bij House of Talents gaan we met onze fantastische medewerkers voor uitmuntende resultaten en net daarom kiezen we voor een aantrekkelijk salarispakket.
We staan erop individuele resultaten te belonen, én ook de teamplay te bevorderen. Naast een commissiesysteem gebaseerd op persoonlijke resultaten, verdien je bij House of Talents ook bonussen op basis van het teamresultaat.

We voorzien graag attractieve werkmiddelen zoals een BMW-bedrijfswagen, laptop & GSM-abonnement. Daarnaast dragen we zorg voor ons human capital… Je wordt aangesloten op een groeps- en hospitalisatieverzekering en zijn er 32 dagen verlof inbegrepen.

Om in een drukke setting te blijven scoren, is een gezonde work-life balans belangrijk. Je krijgt de mogelijkheid om flex of van thuis uit te werken om file leed te vermijden en jouw tijd zo efficiënt mogelijk te besteden.

Great place to work

We kunnen hier beloven wat we willen, niet? Bewijzen graag!
Wel, we hebben 2 keer deelgenomen aan het onderzoek Great Place to Work, uitgevoerd door Vlerick Business School en 2 keer werden we erkend als een goede werkplek. Onze medewerkers werken hier graag, beleven hier fun@work, voelen zich thuis, voelen zich erkend.

Volgens Vlerick behoren we tot de top-10 van de beste werkgevers in België (<500 werknemers), en zelfs tot de top-50 van Europa en in die top-50 zijn we hiermee de enige aanwezige HR-speler. Ha!

Als kers op de taart heeft Vlerick onze collega’s extra erkend. De werknemers van House of Talents werden genomineerd voor hun ‘Employee Engagement’. We behoren tot de 3 bedrijven in België waarvan de medewerkers het meest fier en geëngageerd zijn. Als dat niet telt als kwaliteitslabel.

great place to work vlerick
fun at work

Fun @ work

Work hard, play hard!
House of Talents is een ‘hard working environment’, maar we belonen je ervoor!
Op tijd en stond ventileren onder collega’s? We steunen graag jullie initiatieven. Koffiekoeken trakteren, cava-Friday, samen gaan zwemmen of gaan lopen? Yes, we like it!

Samen successen vieren!
Personeelsfeest, BBQ, end of summer party, etc.
Naast deze klassiekers, die we onze eigen HOT-touch geven, gaan we samen een stap verder. Letterlijk… We vieren onze successen in Ibiza, Barcelona, Berlijn…
Elk jaar starten we met een 2-daagse kick-off in Nieuwpoort. 2 dagen in team, 2 dagen fun, 2 dagen samen ons succes beleven en samen een blik op de toekomst werpen.

------- Ontdek onze interne vacatures hier.